Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Та от там ми се роди въпроса... какви микрофони??? :think:

Барабаните си бяха тактон(не знам за барабанчето) и си звучаха... не мога да си обърна душата... :)

И!? Какво мислите за групата и в чатност.... :) барабаниста?

Въпроса ми е с цел... все пак "Остава" са име в БГ.

Отговорено

Ами старият им барабанист беше на ТАМА и свиреше готино,супер 4исто.Но до колкото знам,е станал баща и се е отказал,а новия само съм го виждал в клип,не знам какви са му барабанките и как забива.100% е готин дръмър :)

Отговорено
;) От 1976 до 2000 година съм свирил с "Тактон". С него съм записал два албума (единия на винил). И съм засрамвал няколко "маркови" комплекта по участия от сорта на талашитената "Тама" на Люси да речеме... Какво му е на "Тактон"?! Добрия барабанист и на кутии от обувки да забива - си е добър. Така че, явно момчето от "Остава" си е дръмер! Не съм го чувал, за което минусите са само за моя сметка.
Отговорено
;) От 1976 до 2000 година съм свирил с "Тактон". С него съм записал два албума (единия на винил). И съм засрамвал няколко "маркови" комплекта по участия от сорта на талашитената "Тама" на Люси да речеме... Какво му е на "Тактон"?! Добрия барабанист и на кутии от обувки да забива - си е добър. Така че, явно момчето от "Остава" си е дръмер! Не съм го чувал, за което минусите са само за моя сметка.

Сори за темата,но като каза кутии от обувки,имам едно жестоко видео-едно негро,ули4ен музикант някъде из САЩ,свири на пластмасови кутии от боя.Предложих на един от модераторите,да го пратя и да се ка4и някъде тук,но нищо не стана.А е готино да се види,защото наистина е ........всеки може да прецени сам :unsure:.Така 4е,ако някой може да го ка4и тук,в отделна тема,ще го пратя по пощата :unsure: А ина4е Тактон са си супер барабанки,но дано все пак по-скоро дойде времето в което, всеки ще запо4ва от нещо марково.Това ми е пожеланието към вси4ки ;)

Отговорено
Сори за темата,но като каза кутии от обувки,имам едно жестоко видео-едно негро,ули4ен музикант някъде из САЩ,свири на пластмасови кутии от боя.Предложих на един от модераторите,да го пратя и да се ка4и някъде тук,но нищо не стана.А е готино  да се види,защото наистина е ........всеки може да прецени сам ;).

Лелее, е това и аз съм го гледал. Наистина страхотно е да се гледа, а и тия отстрани как го зяпат тоя :P:) . Майстор свирач и на лош инструмент ще свири, защото в ръцете му няма да е лош... ;):bravo::)

Отговорено

!лично мнение!

Барабаниста на 'Остава' ако ще и смеска между Върджил и Портной да е пак няма да му обърна внимание ... оня "вокалист" като "запее" и "такова майката" на цялата музика...

!лично мнение!

Отговорено

Сори за темата,но като каза кутии от обувки,имам едно жестоко видео-едно негро,ули4ен музикант някъде из САЩ,свири на пластмасови кутии от боя.Предложих на един от модераторите,да го пратя и да се ка4и някъде тук,но нищо не стана.А е готино  да се види,защото наистина е ........всеки може да прецени сам :).

Лелее, е това и аз съм го гледал. Наистина страхотно е да се гледа, а и тия отстрани как го зяпат тоя ;):bravo: . Майстор свирач и на лош инструмент ще свири, защото в ръцете му няма да е лош... ;):bravo::bravo:

http://drummerworld.com/wishlistdrummers/Larry_Wright.html

Ето линк към видеото ! Жестоко е !

Отговорено
!лично мнение!

оня "вокалист" като "запее" и "такова майката" на цялата музика...

!лично мнение!

Лично мнение!

Свилен не пее. Той свили... :P

И въпреки това спецификата на гласа му помага много ако не за друго, то да бъдат разпонзавни моментално. Имат доста силни песни и като цяло са професионалисти, разбиращи от това което правят, нещо с което повечето групи в БГ не могат да се похвалят.

Лично мнение!

Отговорено (Редактирано)

За справка: група Остава съществува от 15 години и има 4-5 албума

Смисъл....малко респект поне

Редактирано от tupoto kopele