Хр_Христов Публикувано Февруари 27, 2006 Публикувано Февруари 27, 2006 Та от там ми се роди въпроса... какви микрофони??? :think: Барабаните си бяха тактон(не знам за барабанчето) и си звучаха... не мога да си обърна душата... И!? Какво мислите за групата и в чатност.... барабаниста? Въпроса ми е с цел... все пак "Остава" са име в БГ. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 Къде точно ходи на Остава Цитирай
vihro Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 Ами старият им барабанист беше на ТАМА и свиреше готино,супер 4исто.Но до колкото знам,е станал баща и се е отказал,а новия само съм го виждал в клип,не знам какви са му барабанките и как забива.100% е готин дръмър Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 Пак си свирят със стария барабанист Дани, Владо (екс Анимационерите- свири със Sonor) вече не свири с тях. Цитирай
vihro Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 Остаряла ми е информацията-мерси Цитирай
imperor Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 От 1976 до 2000 година съм свирил с "Тактон". С него съм записал два албума (единия на винил). И съм засрамвал няколко "маркови" комплекта по участия от сорта на талашитената "Тама" на Люси да речеме... Какво му е на "Тактон"?! Добрия барабанист и на кутии от обувки да забива - си е добър. Така че, явно момчето от "Остава" си е дръмер! Не съм го чувал, за което минусите са само за моя сметка. Цитирай
vihro Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 От 1976 до 2000 година съм свирил с "Тактон". С него съм записал два албума (единия на винил). И съм засрамвал няколко "маркови" комплекта по участия от сорта на талашитената "Тама" на Люси да речеме... Какво му е на "Тактон"?! Добрия барабанист и на кутии от обувки да забива - си е добър. Така че, явно момчето от "Остава" си е дръмер! Не съм го чувал, за което минусите са само за моя сметка. Сори за темата,но като каза кутии от обувки,имам едно жестоко видео-едно негро,ули4ен музикант някъде из САЩ,свири на пластмасови кутии от боя.Предложих на един от модераторите,да го пратя и да се ка4и някъде тук,но нищо не стана.А е готино да се види,защото наистина е ........всеки може да прецени сам .Така 4е,ако някой може да го ка4и тук,в отделна тема,ще го пратя по пощата А ина4е Тактон са си супер барабанки,но дано все пак по-скоро дойде времето в което, всеки ще запо4ва от нещо марково.Това ми е пожеланието към вси4ки Цитирай
Хр_Христов Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 в студентски град... в боулинг клуба.. :guitar: Цитирай
stalowa_wola Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 Сори за темата,но като каза кутии от обувки,имам едно жестоко видео-едно негро,ули4ен музикант някъде из САЩ,свири на пластмасови кутии от боя.Предложих на един от модераторите,да го пратя и да се ка4и някъде тук,но нищо не стана.А е готино да се види,защото наистина е ........всеки може да прецени сам . Лелее, е това и аз съм го гледал. Наистина страхотно е да се гледа, а и тия отстрани как го зяпат тоя . Майстор свирач и на лош инструмент ще свири, защото в ръцете му няма да е лош... Цитирай
Spaz Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 !лично мнение! Барабаниста на 'Остава' ако ще и смеска между Върджил и Портной да е пак няма да му обърна внимание ... оня "вокалист" като "запее" и "такова майката" на цялата музика... !лично мнение! 1 Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 Сори за темата,но като каза кутии от обувки,имам едно жестоко видео-едно негро,ули4ен музикант някъде из САЩ,свири на пластмасови кутии от боя.Предложих на един от модераторите,да го пратя и да се ка4и някъде тук,но нищо не стана.А е готино да се види,защото наистина е ........всеки може да прецени сам . Лелее, е това и аз съм го гледал. Наистина страхотно е да се гледа, а и тия отстрани как го зяпат тоя . Майстор свирач и на лош инструмент ще свири, защото в ръцете му няма да е лош... http://drummerworld.com/wishlistdrummers/Larry_Wright.html Ето линк към видеото ! Жестоко е ! Цитирай
shaym Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 чернокожият пич е изрод,а кофите звучат по добре от някой барабани Цитирай
Eleven Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 !лично мнение! оня "вокалист" като "запее" и "такова майката" на цялата музика... !лично мнение! Лично мнение! Свилен не пее. Той свили... И въпреки това спецификата на гласа му помага много ако не за друго, то да бъдат разпонзавни моментално. Имат доста силни песни и като цяло са професионалисти, разбиращи от това което правят, нещо с което повечето групи в БГ не могат да се похвалят. Лично мнение! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 (Редактирано) За справка: група Остава съществува от 15 години и има 4-5 албума Смисъл....малко респект поне Редактирано Март 2, 2006 от tupoto kopele Цитирай
The Crow Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 Offtopic Стегнете се или темата отива в кошчето :read: . Цитирай
Recommended Posts