zwero Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 И аз да се включа с хвалбите за парчето и вокала Цитирай
leadoff Отговорено Октомври 1, 2010 Отговорено Октомври 1, 2010 Уау, вокала :-)! Страхотен си, продължавай смело напред и успех в предстоящите проекти. Цитирай
imagines Отговорено Октомври 1, 2010 Отговорено Октомври 1, 2010 Толкова рядко се впечатлявам от музика правена в Бг (да не кажа,че въобще не я харесвам), Но това парче кефи Много! Смесено е порядъчно,текстът грабва, а вокала е с разкошна бленда,и като цяло носи много магия! Продължавайте така! Искам да ви слушам още много! Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Октомври 7, 2010 Автор Отговорено Октомври 7, 2010 За пореден път - искрено ви благодаря ... приятели, благодарение на вас и коментарите ви - вече е факт и втората песен ... накарахте ме много повече да повярвам в себе си ... и в това което правя ... а от моя страна - обещавам - че няма да ви разочаровам ! НАЗДРАВЕ ! Цитирай
stankicha Отговорено Октомври 9, 2010 Отговорено Октомври 9, 2010 Парчето е добро, НО....винаги има "НО"! Мисля, че ако смените барабаниста, нещата ще си дойдат на мястото! Нищо лично, просто изказвам мнение като слушател! Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Октомври 11, 2010 Автор Отговорено Октомври 11, 2010 Разбира се че винаги може и повече ... Но ние и нашите фенове сме на мнение че барабаниста се справя отлично ! ... Все пак това е Rocka Rolla, а не Dream Theater ... ако имаш предвид по-семплото разпределение на drum сета в песента ! ... Но чак пък да сменяме барабаниста ... е ФУНДАМЕНТАЛНО ... и не носещо полза решение на проблема, ако изобщо съществува такъв ! Поздрави от бандата ... и следващия път бъди по милостив ! ... ето ти и биричката stankich ! Цитирай
alrock Отговорено Октомври 11, 2010 Отговорено Октомври 11, 2010 И на мен ми хареса...:-) Добрия стар хард рок... Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Октомври 26, 2010 Автор Отговорено Октомври 26, 2010 Добрия стар HARD ROCK - това беше целта и музиката която ни харесва ... наздраве приятели ! Цитирай
dinox Отговорено Октомври 27, 2010 Отговорено Октомври 27, 2010 И от мен едно Браво! Слушах го няколко пъти с цел да намеря нещо за заяждане и да се направя на разбирач, но не успях :-) Надявам се да го чуем и на живо тази седмица. Успех!! Цитирай
Corvus Cornix Отговорено Октомври 28, 2010 Отговорено Октомври 28, 2010 Rado the MAN! I'm so proud to be the first to hear this song, gonna be a classic. In norway we call it pudel-rock, not hard rock.... hehe Dig it tough, feels like being reborn Ronny Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Ноември 11, 2010 Автор Отговорено Ноември 11, 2010 Thank you so much Ronny ... the PUDEL - ROCK is back, he he ... kind REGARDS from the band ... Jeg håper å se deg snart, Skål ... my FRIEND Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Ноември 29, 2010 Автор Отговорено Ноември 29, 2010 Поради големия интерес към парчетата на ROCKA ROLLA ... с удоволствие пускам link и към второто парче, с което искам да ви разкажа една история за един мъж и едно куче - бездомни, на прага на смъртта ... знам че е тъжно, но е истина ... приятно слушане : http://www.4shared.com/audio/fDjBtgxF/The_...e_Dog_-_Mp3.htm Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Декември 29, 2010 Автор Отговорено Декември 29, 2010 Наздраве на всички колеги, приятели и музиканти от най-якия форум ... весели празници и много РОК през 2011-та ! Цитирай
Recommended Posts