Guitar Freak Отговорено Август 27, 2010 Автор Отговорено Август 27, 2010 това с пръсти ли го свириш? Не Цитирай
One_By_One Отговорено Август 30, 2010 Отговорено Август 30, 2010 Много хубав ковер каква е китарата-марка? Цитирай
TONY Отговорено Август 30, 2010 Отговорено Август 30, 2010 (Редактирано) ^ китарката се вижда, че е Скуаяр. За справянето е добре, като за младеж. Вижте тук, един побелял чичка, как реже глави със кавър на същото парче. Чичката е желязо! PS - разбрах, че е на 55 години Редактирано Август 30, 2010 от TONY Цитирай
One_By_One Отговорено Август 30, 2010 Отговорено Август 30, 2010 Така е хубаво е да има такива хора на такива години и да са фенове на траша Цитирай
Guitar Freak Отговорено Септември 1, 2010 Автор Отговорено Септември 1, 2010 Така е хубаво е да има такива хора на такива години и да са фенове на траша Естествено! THRASH 'TILL DEATH! Цитирай
kograman Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 SLAYEEEER!!! Добре го свириш пич Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Октомври 13, 2010 Отговорено Октомври 13, 2010 ^ китарката се вижда, че е Скуаяр.За справянето е добре, като за младеж. Вижте тук, един побелял чичка, как реже глави със кавър на същото парче. Чичката е желязо! PS - разбрах, че е на 55 години Да бе, чичката радва много, обаче от какъв зор го слагаш в темата на момчето дето иска да покаже как свири!? Иначе за кавъра - браво, супер е. Липсва му малко живинка, но тя идва с времето, тъй че споко Цитирай
мегатон Отговорено Октомври 13, 2010 Отговорено Октомври 13, 2010 Какъв ефект си позвал ? Китарата мисля че,е Squier by Fender Affinity Strat - HSS - RW - Montego Black, За музиката няма възраст! Цитирай
Борис Отговорено Октомври 15, 2010 Отговорено Октомври 15, 2010 Добър кавър,но можеш ли и други песни на Slayer? Цитирай
Guitar Freak Отговорено Октомври 15, 2010 Автор Отговорено Октомври 15, 2010 @мегатон Китарата е такава, а ефекта е Digitech TL-2 @puhen6vagener Мога, качил съм кавър на South of Heaven ама на него звука е много гаден http://www.youtube.com/watch?v=62PPcyI04nA .Преди няколко дена купих нови адаптери ама още не съм ги сменил, като ги сменя ще направя още кавъри и на други групи. Цитирай
Recommended Posts