Metallic Публикувано Август 23, 2010 Share Публикувано Август 23, 2010 Здравейте аз съм Мартин и съм на 13 от Варна. Свиря на класическа китара от година и 2 месеца (или някъде там) . Ходя на уроци и скоро свърщвам първата школа и учителя скоро започва да ми показва малко помалко на електрическа (по мои избор(които е "ДА")) като свърша втората школа мисля да си взема електрическа .Но да свиря за кеф.Въпросът ми е какво мислите ??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzicantini Отговорено Август 23, 2010 Share Отговорено Август 23, 2010 Темата не съм сигурен дали е за тук... И въпросът ти е малко странен. Ако питаш дали е добра идея да си вземеш ел.китара - еми ако ти се свири, няма причина, поради която да не си вземеш. Друг е въпросът дали разполагаш с необходимите средства, на какво ниво са уменията ти и т.н.... Ама ако ти се свири... Взимаш си там някакъв стартов пакет примерно и така... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Август 24, 2010 Share Отговорено Август 24, 2010 Ние няма какво да мислим, въпросът е ти какво мислиш? Преди да се хвърлят пари за нова китара ще е добре ако имаш възможност, да вземеш от някого назаем някаква що годе поносима електрическа китара за ден-два и да видиш как ще ти пасне. Не забравяй, че освен китара ще ти трябва и усилвател, а след това ще искаш и ефекти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metallic Отговорено Август 24, 2010 Автор Share Отговорено Август 24, 2010 1.Това което питам го питам защото съм малко объркан не знам кво да прая 2.Я ме светнете каквое това "Стартов Пакет" защото не съм запознат МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО KEEP ROCKING Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Август 24, 2010 Share Отговорено Август 24, 2010 (Редактирано) Аз съм си спокоен, ти викаш. Е точно това е стартов пакет, за тези които са забравили, че им трябва амп, кабел, колан, а и стойчица е добре... Редактирано Август 24, 2010 от blr Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metallic Отговорено Август 24, 2010 Автор Share Отговорено Август 24, 2010 ясно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
K I T A R A Отговорено Август 26, 2010 Share Отговорено Август 26, 2010 (по мои избор(които е "ДА")) като свърша втората школа мисля да си взема електрическа .Но да свиря за кеф.Въпросът ми е какво мислите ??? Който свири го прави за удоволствие ,че как иначе ? А този ,който свири специално "за удоволствие" явно не изпитва удоволствие ,защото кой търси това ,което вече притежава ? А защо не изпитва удоволствие ,та се налага да го търси специално ? Защото всячески избягва неудоволствието . Успех в търсенето ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metallic Отговорено Август 27, 2010 Автор Share Отговорено Август 27, 2010 не схванах мисълта ти но искам в бъдеще и сериозно да се занимавам ще се опитам ама ще видим колко ще направя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bummer Отговорено Август 27, 2010 Share Отговорено Август 27, 2010 (Редактирано) Щом ти имаш интерес да свириш на електрическа китара, то тогава защо ни питаш нас за мнение ? Просто си намираш инструмент и техника и пробваш. Както каза някой колега по-горе - стартовият пакет представлява: - китара - кубе - колан - distortion/overdrive педал (това е по желание, а и според финансовите възможности).ПОВЕЧЕТО (умишлено с главни букви, защото не е златно правило) кубета имат вграден distortion, който се пуска и спира през бутон/потенциометър, но това е неудобно, както и най-важното е, че един педал ти предлага в повечето случаи доста богата и качествена гама за моделиране на кривенето на звука. - перце (звучи смешно, че го пиша, но не знам, до колко си запознат с ел. китарите), защото надали можеш да докараш метъл динамика с пръстите, а и те приглушават тона. Аз предлагам именно един такъв "стартов пакет": китара + кубе + педал -> http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry583858 Покриват всякакви нужди на един начинаещ "електрокитарист", идеално е за вкъщи. Редактирано Август 27, 2010 от Bummer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts