docc Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 Адаптерите,които Р.Б. използва през годините са най-разнообразни(във форума има информация по-въпроса).Сред тях има Rails варианти на S.D,както и Lace Sensor.А "Quarter Pound" са само един от вариантите. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Ето едно любопитно стратче за феновете. Както ще прочетете, направено е в къстъм шоп-а на Фендер. http://www.dreamstrat.com/the_name.htm Цитирай
Total_Overdrive Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 И аз се присъединявам като фен на Фендер.Те имат характерен звук който е необходимост в колекцията на всеки професионалист.Същото важи и за Гибсън. В момента ползвам един обикновен Американски Фендер с леки екстри от рода на платка,копчета, Сеймър Дънкан хъмбъкер. Въпреки че е нов от 2002-ра, съм супер доволен от него във всяко отношение! Браво за хубавата тема и успехи на всички :violin: Ето го. Снимката беше твърде голяма за рамките на форума. Съгласен съм напълно. Любител съм на тежкия китарен звук,но винаги съм изкал да имам Фендер Стратокастер - звукът му е специфичен и ме кефи. За сега нямам финансовата възможност за американски Фендер но някой ден... Същото важи и за Джипсън Лес Пол. Темата е яка Цитирай
Recommended Posts