katev Публикувано Август 22, 2010 Share Публикувано Август 22, 2010 Значи намериих една орфейка на тавана ,изшкурил съм я горе-долу и сега мисля да я правя беличка.Имам си акустична- тази ми трябва просто за събираня с приятели за да не се ядосвам после ако има нещо одраскано и т.н. Та въпроса ми е може ли да я грундирам с един сив грунд и бяла блажна боя,(дядо ми си боядисва кошерите с тях) и после да я лакирам или няма да стане и по-добре да купя някви спрейове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Август 22, 2010 Share Отговорено Август 22, 2010 Виж каква голяма тема има по въпроса: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=12835 ... в правилния раздел за такива питания. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
katev Отговорено Август 22, 2010 Автор Share Отговорено Август 22, 2010 линковете не бачкат... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Август 22, 2010 Share Отговорено Август 22, 2010 При мен се отваря без проблем. Отиваш в раздел "Изработка и ремонт" и там е темата закачена като важна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
katev Отговорено Август 22, 2010 Автор Share Отговорено Август 22, 2010 ох не..имах предвид линковете със снимките,които е качил Евтим.Пък и те май говорят за ел китари Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Август 22, 2010 Share Отговорено Август 22, 2010 Ти май за акустична ли говориш? С блажна боя щре я прецакаш фундаментално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Август 22, 2010 Share Отговорено Август 22, 2010 Ми темата е от 2006-та бре човек, нормално е някои линкове да не работят. 1. На каквато и катара да е - блажна боя??? - Това да не ти е кошер? 2. Грунд на дърво? - Това да не ти е метална конструкция? Поздрави! П.П. : Помисли си хубаво, преди и да си помислиш да съспеш някой инструмент! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Август 23, 2010 Share Отговорено Август 23, 2010 Е да не би да няма грунд за дърво? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Август 23, 2010 Share Отговорено Август 23, 2010 (Редактирано) ^ То, че има - има. Ама се използва за съвсем други неща. Времето за редакция ми беше изтекло за да добавя и дървена конструкция. Грунда за дърво се използва за предпазване от влиянието на атмосферата и образуването на мухъл. На дървен музикален инструмент никога не съм чувал да се слага грунд! Поздрави! Георги П.П. Сега видях, че има грунд на спрей, който ще свърши работа! Справка в тази темичка Редактирано Август 23, 2010 от Георги Тотев Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts