sa6tiat Публикувано Февруари 26, 2006 Публикувано Февруари 26, 2006 Айде по същество. Доста лалане, търся басист за авторски неща. Доста са различни, има неравноделства и отличен, ама много, барабанист. Забележките по качеството на записа ги изложете като за лаик. Изпълнениенто е на прима виста, така че не се кахърете много-много. Повече ме интересува интереса на басистите. Ало, къде сте?... В muzikant.org@gmail.com с парола mymusic в писмото на monkatager@mail.bg има прикачен файл с парче. Очаквам дебелострунници! А всички останали - поздравени. Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 аууу браво браво много свежо и раздвижено. някак си благо звучи Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Многу приятно И се усещат заигравки с разни известни теми. И едно блааааго верно. Само му липсва басче с една весела прогресираща мелодия отдолу А като за записа бих турнал маааалко повече пространственост на китарките с малко дилейче и мааалко ми са слаби барабаните Ма аз не съм разбиращ по - добре някой друг да каже. Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 АХ ГАД ТАКВАЗИ. Зарази ме Вече 6и път го слушам на repeat стига още! Много е харно... Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 28, 2006 Автор Отговорено Февруари 28, 2006 Хм... не се престаравайте, благодарско. Басисти някакви?... Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 С баба Марта да ви пусне басисткият запек. Басисти... ? Цитирай
jFog Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 (Редактирано) С баба Марта да ви пусне басисткият запек. Басисти... ? Е**хти мъгела дава таз композиция много яко като идея, ше трябва и някой дръмър да набараш обаче , за да се донарисува пейзажа от всякъде Успех, и задължително да пуснеш пак парчето с басеца и гласа ..последните 20 секунди ме захвърлят в оркестъра от всякъде!!!! пуша вече 3-та цигара с таз песен човеко! Редактирано Март 3, 2006 от MDFk Цитирай
Monty_Python83 Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 (Редактирано) Айде по същество. Доста лалане, търся басист за авторски неща. Доста са различни, има неравноделства и отличен, ама много, барабанист.Забележките по качеството на записа ги изложете като за лаик. Изпълнениенто е на прима виста, така че не се кахърете много-много. Повече ме интересува интереса на басистите. Ало, къде сте?... В muzikant.org@gmail.com с парола mymusic в писмото на monkatager@mail.bg има прикачен файл с парче. Очаквам дебелострунници! А всички останали - поздравени. Намирам го много свежо -бих искал да чуя някой ден сработената групичка-дано да е съвсем скоро УСПЕХ!!! П.С.Като Пърпъл през далечната "69 Редактирано Март 5, 2006 от Monty_Python83 Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 5, 2006 Автор Отговорено Март 5, 2006 Какво басистът? Изясни се. Търся го, кво друго... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Само ти давам рамо в траженето Иначе парчето е якинко, кефуцка ме Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 (Редактирано) Същий, парчето е супер, човеко!!! Адски много ритъм и как да кажа игривост притежава! Басиста е ясно, че се търси Мен ме е страх да кажа мнение по басистката тема Редактирано Март 10, 2006 от IgniteAll Цитирай
KingdomX Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 абе хора мои ли да уплоадвате и някъде другаде г маил не мога да отварям Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Чак сега видях темата, но парчето е мноооо готино!! Многоо благо звучи! Цитирай
Recommended Posts