lumpy Отговорено Август 17, 2010 Отговорено Август 17, 2010 Joan Baez я изпълнява, иначе е писана от Anne Bredon, или поне така ми каза уикипедията и аз незнаех Ммм и на мен ми беше любимата на Zeppelin, сега остава Ten Years Gone. Цитирай
MDFk Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 С тия двете изпълнения Пинк избърса пода с всичките поп-диви(-гъски) от старо и ново поколение. Цитирай
JD Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 (Редактирано) Наясякъде (в уики, в официален сайт, в книжните биографии) е изрично подчертано, че Babe I'm Gonna Leave You е адаптация на Пейдж по традиционна фолклорна песен. Това, че версията им е убийствена и мачка, е съвсем друг въпрос. Редактирано Август 18, 2010 от JD Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Август 20, 2010 Отговорено Август 20, 2010 Pink винаги ми е била любима, обаче това изпълнение направо ме накара да настръхна. Впечатляващо, нямам думи. Цитирай
fusion Отговорено Август 20, 2010 Отговорено Август 20, 2010 Нищо особено... Страшен концерт, за щастие изгледах по-голямата част от него на видео стена с добър звук! Златанов, дай другия концерт на Пинк! Утре, долу Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Август 20, 2010 Отговорено Август 20, 2010 Прекрасно изпълнение! Разбира се няма как да се сравнява с Фреди и никой не иска това.. Не мога да си кривя душата, че като слушам как той я изпълнява на живо, настръхвам...В случая сега не е баш така.. Пинк просто ме зарадва много и направи прекрасно изпълнение..Показа как се правят нещата : ) . Цитирай
ultramega Отговорено Август 20, 2010 Отговорено Август 20, 2010 (Редактирано) Ае стига ве, Пинк си е боза. Редактирано Август 20, 2010 от ultramega Цитирай
Zlatanov Отговорено Август 22, 2010 Автор Отговорено Август 22, 2010 @fusion... какъв друг концерт... ? @ultramega... кажи че се бъзикаш Цитирай
ultramega Отговорено Август 22, 2010 Отговорено Август 22, 2010 Бъзикам се , ама отчасти То ясно че зад Пинк стои голям екип и то все професионалисти, ясно че пее добре и цялото шоу е съвършено подготвено и поднесено. Същото може да се каже и за Мадона и разни други. На такъв концерт бих отишъл , бих му се израдвал, но да си пусна в къщи сланикавите поп парчета на Пинк - едва ли... Е все пак говоря за мое лично мнение Прави впечатление че коментирате само кавъри и нито едно нейно авторско парче. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Август 22, 2010 Отговорено Август 22, 2010 Прави впечатление че коментирате само кавъри и нито едно нейно авторско парче. Което си е право, право е. Но мисля, че я обсъждаме като изпълнител в случая. Не всички изпълнители са музиканти. Не всички музиканти могат да пишат запомнящи се песни. Не всички, които пишат запомнящи се песни са добри изпълнители. Цитирай
Zlatanov Отговорено Август 22, 2010 Автор Отговорено Август 22, 2010 Коментираме кавъри защото темата тръгна от кавър... Иначе на мен лично повечето и авторски ми харесват, ама в случая няма за какво да ги коментирам Цитирай
fusion Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 Zlatanov, нали спомена (или Рал), че има и друг концерт от последните години на DVD? Иначе имам свидетели колко бързо ми се обърна мнението за Pink от "просто добър изпълнител на сладникави поп парчета"... Не знам, може би остарявам и се впечатлявам по-лесно Цитирай
RockoBG Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 Кое е изумитлно ве, пичове. Аз съм слушал и други хорове. И какво толкова, кака си пее зле и това няма как да се промени. Все едно да стане мацка. Ми кюфте е. Раздай партитурите на подходящия хор, шибни нормален диригент, дай им 5 репетиции (все пак говорим за около 30 сек). Наеми добро озвучаване и всичко става. Виж у нас по трудно, но става. Ако имаш гъз (респективно пари) да го направиш и въображение да го измислиш. Цитирай
Zlatanov Отговорено Август 23, 2010 Автор Отговорено Август 23, 2010 Роко, Роко... ти ако не изръсиш нещо подобно, няма кой Кака си пее доста по-добре от далеч по-прехвалени "звезди", "титанични" банди и т.н. Цитирай
Recommended Posts