bgmttt Отговорено Август 19, 2010 Отговорено Август 19, 2010 Последния отговор като го писа беше ли пил ракия? Колко...? 3000 поста тука с ненормалниците не е ли малко множко? Цитирай
RockoBG Отговорено Август 20, 2010 Отговорено Август 20, 2010 (Редактирано) Опитваш се да ми вмениш неща, които не съм казал. Редактирано Август 20, 2010 от RockoBG Цитирай
RockoBG Отговорено Август 22, 2010 Отговорено Август 22, 2010 Гледал съм пропуснал 2 отовора. Точно така, Янко и бат' Красьо ме взеха в 10 клас и оттогава съм групарче. Забележително пауър трио бяхме. И ракия не пия лятно време, ама мисля че водката ми беше около 600 г Цитирай
Smokejack Отговорено Август 22, 2010 Отговорено Август 22, 2010 Роко,евала за южняшката гордост,много добре си го казал майна!!! The South Will Rise Again Аз въпроси нямам Цитирай
RockoBG Отговорено Август 22, 2010 Отговорено Август 22, 2010 Тhanks Man, Леко съжалявам (отвреме-навреме), че не си дадох достатъчно зор като малък, да изкрада каквото може от безбожно добрата школа на тоя район, но пък си открих мястото много по-късно и там ми харесва. Так сме по-шарени. Но пиниза е един и същ. Каквото имаш и можеш на Мах. Цитирай
CyberGene Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Ако няма повече въпроси, да предадем нататък? (Пък и да има, темата може да остане отворена и Роко да си отговаря, но все пак да дадем шанс и на други) Цитирай
CyberGene Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Ами май по традиция ти трябва да кажеш кой е следващият Това с горещия стол е готино и аз писах предложение във VIP-форума, ама нещо хората явно са в отпуска, та може и тук да се обсъди. Дали да не измислим някакви правила, например избирането на това кой ще седне на горещия стол да се прави в една отделна тема, където да се дават предложения, както и да се получават съгласия и примерно на всеки 3 дни се отваря нова тема с нов човек, който е на "горещия стол", а старите теми да не се заключват, за да може хората да си отговарят в тях. Не съм сигурен, че е тук мястото да се обсъжда това де, но сега-засега да си караме по старому и Роко да избере кой ще е следващият, да го пита дали е съгласен и да отваря темата, а занапред ще измислим някакви правила? Цитирай
fusion Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 На мен пък ми изглежда просто и смислено този, който се пече да избере следващата жертва, за това с анкетите ще трябва да се дресират юзъри, а нас ни мързи като маса Не, че е принципно лошо, де Цитирай
CyberGene Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Да, може и така, но трябва и да се дефинира някакъв срок, в който това да стане, да не се проточва прекалено много с един човек. От друга страна, потребителите във форума са страшно много, измежду тях има хора, които на едни са по-интересни, на други - по-малко. Ако всеки на стола избира следващия, не е ясно по каква точно линия ще се ходи, един вид става малко шуробаджанащина Цитирай
pampi Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 ^ Нещо си се филмирАл, гениалните неща са прости... Цитирай
CyberGene Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Но невинаги простите неща са гениални Цитирай
Babyface Bob Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Следващото е игра с вашите думи, не е лично : Не винаги си гениален, въпреки, че си го мислиш...А тогава вече може да си прост Цитирай
CyberGene Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 И още една игра на думи, пак без нищо лично и сори на Роко за спама: Не винаги си прост, въпреки че другите го мислят. А тогава вече може да си гениален Цитирай
RockoBG Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Всъщност последните няколко поста разкриват доста важни истини Цитирай
Recommended Posts