Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

събирам мнения и впечатления от докоснали се и свирили с този модел китара.

17602.png

пишете...

Редактирано от rocker_vn
Отговорено

Не съм пипвал инструмента, ама преди време и аз се интересувах от него. За две нередности се говореше в ревютата, висок нът и при бридж адаптера, магнитите.. (pole pieces) не са точно под струните, сякаш е за f-spaced адаптер, а той не е. Вижда се на снимките:

img0060xn.jpg 180919.jpg

Иначе за евтина китарка, доста приятно дизайнерско изпълнение, според мен.

Дано е от някаква помощ.

Отговорено

В много случаи непопадането на струните под адаптера е търсен ефект, а не дефект. Кольо К беше пуснал преди 2-3 дни Фендер за 3 бона, дето струните не са му при адаптрите.

Така че съдете по звука. На мен също ми е интересна китарата и AIR технологията и.

Отговорено

Обожавам визията на инструмента.Надявам се да мога да я пробвам,имам сериозни намерения да си купя такава.Имал съм китара от ргх серията на ямаха–чудесен инструмент–в съответния ценови клас разбира се.Само добри впечатления имам от китарите ямаха.

Отговорено

ключовете са много яки - определено ме кефят. Адаптерите са интересна концепция. Ако решиш да ги сменяш обаче - голям проблем.

Отговорено

Не само. В китарата има тръби, които помагат на акустиката, т.е. трябва да звучи и по-силно при "сухо" свирене. Как ли би се отразили обаче при включена китара?

Отговорено

Здравейте,

Преди 2-3 години пробвах тази китара в бурагския Динакорд.

Не помня подробности, но беше доста интересна и удобна. Визията и на живо е много добра, звукът беше интересен, но не беше като за мене - обичам да свиря по-тежички неща, а звука и не беше сякаш съвсем за такива...

Накратко - интересна китара. Ако имах излишни финанси щях да си я взема просто защото ме кефи :drummer:.

Поздрави.