rocker_vn Публикувано Август 10, 2010 Публикувано Август 10, 2010 (Редактирано) събирам мнения и впечатления от докоснали се и свирили с този модел китара. пишете... Редактирано Август 10, 2010 от rocker_vn Цитирай
Strungout Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 Не съм пипвал инструмента, ама преди време и аз се интересувах от него. За две нередности се говореше в ревютата, висок нът и при бридж адаптера, магнитите.. (pole pieces) не са точно под струните, сякаш е за f-spaced адаптер, а той не е. Вижда се на снимките: Иначе за евтина китарка, доста приятно дизайнерско изпълнение, според мен. Дано е от някаква помощ. Цитирай
Strungout Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 Заблудил съм се за цената обаче, не е от най-евтинките. Цитирай
Yo The Real Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 В много случаи непопадането на струните под адаптера е търсен ефект, а не дефект. Кольо К беше пуснал преди 2-3 дни Фендер за 3 бона, дето струните не са му при адаптрите. Така че съдете по звука. На мен също ми е интересна китарата и AIR технологията и. Цитирай
Strungout Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 Възможно, просто на мен ми се стори нередно. Цитирай
pavkundrii Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 Обожавам визията на инструмента.Надявам се да мога да я пробвам,имам сериозни намерения да си купя такава.Имал съм китара от ргх серията на ямаха–чудесен инструмент–в съответния ценови клас разбира се.Само добри впечатления имам от китарите ямаха. Цитирай
gueorgues Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 ключовете са много яки - определено ме кефят. Адаптерите са интересна концепция. Ако решиш да ги сменяш обаче - голям проблем. Цитирай
Yo The Real Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 Не само. В китарата има тръби, които помагат на акустиката, т.е. трябва да звучи и по-силно при "сухо" свирене. Как ли би се отразили обаче при включена китара? Цитирай
Van Dim Отговорено Август 12, 2010 Отговорено Август 12, 2010 Здравейте, Преди 2-3 години пробвах тази китара в бурагския Динакорд. Не помня подробности, но беше доста интересна и удобна. Визията и на живо е много добра, звукът беше интересен, но не беше като за мене - обичам да свиря по-тежички неща, а звука и не беше сякаш съвсем за такива... Накратко - интересна китара. Ако имах излишни финанси щях да си я взема просто защото ме кефи . Поздрави. Цитирай
Recommended Posts