EAmechaniX Отговорено Август 11, 2010 Автор Отговорено Август 11, 2010 (Редактирано) Хм...върти ми се ей такова нещо в главата, ама... ...не издържам направо! Или пък нещо такова, но с леки подобрения: A тия ключове направо ме разстройват психически. Редактирано Август 11, 2010 от EAmechaniX Цитирай
BassTraffic Отговорено Август 12, 2010 Отговорено Август 12, 2010 (Редактирано) ^ Аз си мисля и все повече започвам да вярвам, че психическото ти разстройство хич не е от Hipshot-ите... ................ Редактирано Август 12, 2010 от BassTraffic Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 12, 2010 Отговорено Август 12, 2010 То всичко е чудесно, ама за какво ти е този седмак, бре друже? Просто за имането ако е, супер. Ама не те знаех, че си такъв фен на бруталните солажи или тежката музика За разстройството ето това: П.П. Аз съм голям фен на Хипшот. Принципно са най-ОК от всичко, което съм видял като съпоставка цена - качество. Поздрави, Вик Цитирай
EAmechaniX Отговорено Август 13, 2010 Автор Отговорено Август 13, 2010 (Редактирано) Мммм..., смектата е чудесна! Втвърди някои процеси, които ме караха да се задържам често в тоалетната, успя и да втвърди не само нервите ми, но и един важен орган, и това ме насочи директно в банята за омекотяване на този страничен ефект. От цялата работа мога да кажа, че поне жената е доволна, понеже попрекалих със смектата и действието с банята беше само временно решение. Мамка й смекта, направо си е егати втвърдителя! Пийте смекта по четвъртинка прахче! Сигурно е, че няма да си пикаете върху чехлите - ГАРАНЦИЯ! След като успях да успокоя всички странични ефекти от ''златния прах''(според жената), мобилизирах последните ми останали силички и се заех с осъществяването а проекта К-7 Поръчани са целия хардуер на Hipshot и адаптерите EMG 81/85 в седемструнната им версия. В момента пътуват насам. Абе 8 стотака хвръкнаха... Редактирано Август 13, 2010 от EAmechaniX Цитирай
liquid_death Отговорено Август 13, 2010 Отговорено Август 13, 2010 То човек да не излезе в отпуска... направо не издържаш Цитирай
EAmechaniX Отговорено Август 26, 2010 Автор Отговорено Август 26, 2010 Доволен съм! Нещата ми пристигнаха вчера. Струнник и ключове Хипшот, Ферули Фендер, Адаптери EMG 81/85 (7) Почва се... Цитирай
Recommended Posts