Steve Vai Публикувано Февруари 24, 2006 Публикувано Февруари 24, 2006 (Редактирано) Няма ме. Аз бях линк. Редактирано Февруари 25, 2006 от MDFk
Baby Thomas Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 И какво е по-точно? Нали знаеш, че иска регистрация преди да го види човек...
Dark Skywalker Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Kiko Loureiro (ANGRA) Guitar Lessons -- около 192 МВ.
Gee Tee Age Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Ша ме учи тоя да свиря...пффф.В момента започват да излизат серия китарни уроци от Уес Борлънд за някакво и-нет списание.
st0rmblastt Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Ша ме учи тоя да свиря...пффф.В момента започват да излизат серия китарни уроци от Уес Борлънд за някакво и-нет списание. Добре, ти видя ли видеото? Или ти беше достатъчно да видиш, че пича е с дълга коса и черна китара и да се откажеш?
Fender_str Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Ша ме учи тоя да свиря...пффф.В момента започват да излизат серия китарни уроци от Уес Борлънд за някакво и-нет списание. Е хубаво ти по добър ли си от него я запиши някое видео да те видим
Gee Tee Age Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Аз съм много зле ама има много по добри хора с уроци,и ако всеки тръгне да преподава... НО ако съм обидил някой се извинявам.
fLiSk Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Тъпо изказване - за пореден път... Кой е по - добър? Има ли най - добър. Не бъркай личния вкус със обективната преценка, каквато в музиката не може да има. Това е все едно аз сега да тръгна да обяснявам на всички защо смятам, че Уес Борланд свири л*й*а напоследък, поне в основната си група. По темата. Много полезно Само че е нелегално данлоудче
Fender_str Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Аз съм много зле ама има много по добри хора с уроци,и ако всеки тръгне да преподава...НО ако съм обидил някой се извинявам. Ами то така се учи! От тоя малко от ония малко.Ако става въпрос аз съм научавал неща от принципно по слаби китаристи от мен
KILL_EM_ALL Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 (Редактирано) Няма ме.Аз бях линк абе деба и тъпия сайт за 5 пут не съм бил одобрен да съм шибан член на олигофренския сайт и 2 пъти невалиден ми бил имейла--аре фък Редактирано Февруари 25, 2006 от MDFk
MDFk Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 ААААААААААЙДЕ темата си ходи! Който копнал копнал, линка изчезва! А и спам огнище няма да се търпи! :read:
Recommended Posts