Jump to content
Българският форум за музиканти

Изработки на лабели, ефекти и стъпала(кубета)


Recommended Posts

Здравейте всички от Форума, исках да сложа една малка тема във форума, за това какво предлагам като услуги и деяния.

 

1) Предлагам кабели от всякакъв метраж, напълно екранирани, без шумове, и удобни за ползване :

 

1м - 3,5 лв

2м - 6 лв

3м - 8 лв

4м - 10 лв

5м - 11~12 лв

над 5 метра е по договаряне :)

 

2) Китарни ефекти :

 

Овърдрайв/Дисторшън ефект за китара (става и за Бас ;) ) - 25 лв/бр - Направен в подходяща кутия, със подходящия превключвател за крака :) . Правя го по изисквания на купувача - тип на дист-а (класик, модерн, Tube) , кутия, и др.

 

Дисторшън - копие на схемата на BOSS DS-1 (точно копие, а не заместители) - за подробности, ми пишете на скайпа посочен по долу :) . Цена по договаряне !

 

Хорус - копие по схема на BOSS - за подробности ми пишете на скайп ;) . Цена по Договаряне !

 

Също така изработвам ефекти по схеми и изисквание на купувача ;) . Цена по Договаряне !

 

3) Китарни усилватели :

 

Правя също така усилватели по изисквание на клиента - транзисторни и интегрални , за ламповите се говори отделно ;) . Цени по договаряне, в зависимост от изискванията на клиента !!

 

При покупка на над два ефекта - бонус 1 м кабел за свързване помежду им !!!

В цените не е включена доставка, освен ако не сте от Бургас ;) !

Скайп за връзка - bghack007 или ЛС

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво щеше да бъде ако постнеш някоя друга снимка на някои от изделията си защото освен това как ще работи ефекта има значение и външния му вид.А и не мога да разбера какво означава - цена по договаряне за ефектите Дисторшън и Хорус? От какво зависи тази цена че трябва да се договаря,защото в живота най ме е било страх от майстори,които ми казват - няма страшно ще се разберем за цената.Мисля че всеки предпочита да знае колко струва дадено нещо и да си направи сам сметката.Пазарлъците са приоритет в една друга държава на юг от нас:girl_witch:Тук сме уж европейци!Иначе като цяло начианието е хубаво защото в конкуренцията се ражда истината.

 

Успехи!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цените не са обявени поради закриването на магазина от който се снабдявах със всичко нужно. И в момента търся друг магазин с който да работя, поради високите цени в известните ни магазини тука :no: .

Скоро ще са обявени цените :thumbs_up:

Извинявам се за неудобството

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих помолил за някакви снимки защото ефект за 25лв в хубава кутия звучи тръвде нереално да го кажа, защото от опит знам че една добре направена кутия излиза не малко пари.

Редактирано от gost
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цените на кабелите с жакове ли са, каква е марката/модела на кабела (не си производителя ти предполагам)?

 

И аз бих желал да видя снимки на нещата.

 

Успех в начинанието!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да това е основателна причина.Благодаря за обяснението.Наистина без да знаеш на каква цена ще купиш компонентите няма как ад кажеш колко ще струва продукта.

 

Blr ами сигурно е с жаковете как иначе.Човека каза ,,напълно екранирани, без шумове, и удобни за ползване ,, което означава че са комплект!

 

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина без да знаеш на каква цена ще купиш компонентите няма как ад кажеш колко ще струва продукта.

^

Цените на елементите са най-малкия дерт, но това си е мое мнение. Цената на всички елементи в един ефект е около 1/20 от цената на едно готово изделие. При бутиковите ефекти сигурно е 1/100-та. Един резистор на едро струва половин стотинка и надолу. При покупка на дребно цената не надвишава 2 стотинки. Колко ще се промени цената на едно изделие при условие, че цената на елементите е жълти стотинки?

 

Цена от 3.50 лева за метър кабел ми се вижда унизително смешна при условие, че най-евтиния приличен кабел струва 2 лева на метър, а жак под 5 лева е направо за боклука. Кабелите може да са удобни за ползване и напълно екранирани, но въпроса е колко време ще издържат. Има ли ненапълно екранирани кабели? Все пак за тия цени ако качеството е високо аз лично бих дал пари някой друг да ми прави кабелите, а не аз да се трепа с поялника, стига да се постига високо качество.

 

bghack, какво означава точно копие на DS-1, а не заместители?

Също така ти сигурен ли си, че можеш да направиш усилвател по изискване на клиента? Съдейки по тази тема мисля, че ще видиш голям зор. За лампите пък викам наистина да говорим отделно, или по-добре изобщо да не говорим.

 

Нищо лично, просто си мисля, че се опитваш да направиш нещо дето първо не можеш, второ не знаеш как. Ако греша, разубеди ме. Ще се извиня публично и ще те черпя бира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина не мога да разбера поведението на някои хора! От къде намират тази себеувереност да излизат на пазара, когато не са в състояние да се справят с елементарни неща. Излизане на пазар означава поемане на отговорност, сервизно обслужване, гаранции. При положение, че някой не може да се оправи с пет елемента и половина, как ще предлага на клиенти нещо което не знае как работи. А бе направо улава работа...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ми е интересно да видя неща които си правил,как изглеждат в каква кутия са,изработката от вътре и от вън.Аудио демо също би било полезно.Цените са доста ниски и искам да видя какво ще получа за тези скромни суми,ако реша да бъда твой клиент.

Ако дадеш повече информация/снимки/демота вероятността да намериш клиенти(небалъци) се увеличава доста.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина bratmito е прав.Тук без снимки и демота работата няма как да стане.Иначе цената специално на Овърдрайв/Дисторшън изглежда мн.добра.Но пък като се видят цените на примерно сносни кутийки на Hammond,които започват от 15 лв нагоре,сложи се 3PDT switch,който е трудно откриваем по нашите ширини и не много ефтин,буксите за вход и изход,букса за 9V и тн се чудя какво ли ще има вътре.Затова съм скептично настроен засега докато не видя готови изделия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.