KAE Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Е тва е представяне От дълго време търся професионален изпълнител в жанра..... в г-мейла съм пуснал един реквием...навитак ли си да му спретнем един лайв? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Ехеее, крайно време беше! Започваш още повече да ми се издигаш в очите и това е не заради ръста ти(ама как да не се комплексирам от такива високи хора като тебе ), а заради това, че най-най-най-любимата ми група ти е вдъхновител - нещо, което не знаех... А и виждам, че танцуваш... Може да те взема в ансамбъла Ами, честито ти самопредставяне и... да пишеш повече, че и младите невежи по нещо да научим Цитирай
bobalan Отговорено Февруари 24, 2006 Автор Отговорено Февруари 24, 2006 ще научите едно от дедо си - Пърдете и се множете. А едноклетъчните да го разбират - пърдете и се делете. Действията събиране и изваждане ще ги мислим после. Висшата математика виж - друга работа, та кой не е чувал израза "диференциална пръдня"? Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 абе имаше некъв виц за един дето се насирал като трябвало да свири форте на пръдня Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 абе имаше некъв виц за един дето се насирал като трябвало да свири форте на пръдня "Ами,маестро,тук в каденцата сте ми поставили четири такта трилер във фортисимо..." ... На създателя на този виц трябва да му се връчи званието "Народен културтрегер"!!! Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 (Редактирано) абе имаше некъв виц за един дето се насирал като трябвало да свири форте на пръдня "Ами,маестро,тук в каденцата сте ми поставили четири такта трилер във фортисимо..." ... На създателя на този виц трябва да му се връчи званието "Народен културтрегер"!!! a, именно сигурно още на първия такт няма да може да го изпълни ЧИСТО ша ма извините за чата, мое и да триете няма да се разсърдя Редактирано Февруари 24, 2006 от peshoy2k Цитирай
bobalan Отговорено Февруари 24, 2006 Автор Отговорено Февруари 24, 2006 никой да не трие, дотук всички постове са точно по темата. И както се пееше в една песен "свиркам си с уста, весело пърдя, хубав е живота със свински ребърца" Цитирай
Anakon Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Ами освен и аз да ти кажа добре дошъл Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 451 обаждания по теми и сега се представи Хахаха много се смях, човеко, а и още се смея Евала и със здраве!!! Цитирай
bobalan Отговорено Февруари 25, 2006 Автор Отговорено Февруари 25, 2006 451 обаждания по теми и сега се представи Хахаха много се смях, човеко, а и още се смея Евала и със здраве!!! <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_icon_pidu.gif" alt=":cheers:"> ми то никога не е късно човек да стане за резил. А колко пък съм пил и пял, и бобец с надениця ял.... пп. объркал съм си годините, сега съм на 24, ще стана скоро на 25. Не знам защо така не съм успял да ги сметна правилно, уж математиката ми върви.... Ама ако вървеше както бобеца досега да съм хапнал баклаварската.... Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 То как да кажа добре дошъл, като си тук преди мен ама нейсе здрасти. А за Боба... Ееех Боба! Да споделя и аз една мъдрост: "Да се изпикаеш без да пръднеш е като сватба без музика" и никак не лесно без да се сецнеш. Изисква се максимално отпускане и се гарантира прекрасно душевно изживяване. Цитирай
bobalan Отговорено Февруари 27, 2006 Автор Отговорено Февруари 27, 2006 То как да кажа добре дошъл, като си тук преди мен ама нейсе здрасти.А за Боба... Ееех Боба! Да споделя и аз една мъдрост: "Да се изпикаеш без да пръднеш е като сватба без музика" и никак не лесно без да се сецнеш. Изисква се максимално отпускане и се гарантира прекрасно душевно изживяване. ауу, тука направо ме разби А се и сетих кой свири на мойта сватба покрай тази мъдрост )) Да си каже кой набиваше кюфтенца.. Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 те па взеха че останаха...срам и резил..... :green: Цитирай
rockstar666 Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 Айде ,здравей с пожелание никога да не пърдиш лайна! Цитирай
Recommended Posts