malkin71 Публикувано Август 4, 2010 Публикувано Август 4, 2010 Заради изпълнители като Джейсън ми харесва да слушам поп. В неговата музика има много живот и настроение. Ако и вие усетите(или вече сте усетили) това ще се радвам. Ако не - нема лошо! Предлагам ви две парчета от концертa на Мраз и неговия перкусионист в Южна Корея. Заглавията са Geek in the pink и Live is wonderful. Надявам се да ви хареса: Цитирай
Surikat Отговорено Август 5, 2010 Отговорено Август 5, 2010 Брей!Този тип е страхотен! Благодарско! Цитирай
malkin71 Отговорено Август 5, 2010 Автор Отговорено Август 5, 2010 Няма защо. Радвам се, че ти допада. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 5, 2010 Отговорено Август 5, 2010 Срам, не срам - и мен ме изкефи! Цитирай
Surikat Отговорено Август 5, 2010 Отговорено Август 5, 2010 Е, защо срам, не срам? Ако нещо е стойностно, няма защо да се срамуваме, че ни харесва, нали? Цитирай
malkin71 Отговорено Август 24, 2010 Автор Отговорено Август 24, 2010 (Редактирано) Aми викам си да ги ги направя три....парчетата, де! Този път ви предлагам песента Butterfly. Лайв зписан в един готин клуб(някъде на Запад). Сега обаче, Джейсън е с голяма и много яка банда зад себе си. (т'ва "много яка" е голямо клише, ама кат' не ми хрумна друго.......) Както и да е - приятно гледане и слушане! http://www.youtube.com/watch?v=_Ct4LE45oy8 Редактирано Август 24, 2010 от malkin71 Цитирай
bluelemon Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Екстра е. Грууви! Пее и свири вярно. За разлика от масата измислени и записани в студио ч.....ии/ки. Цитирай
Recommended Posts