Hillbilly Публикувано Август 4, 2010 Публикувано Август 4, 2010 (Редактирано) Това е от предаването на Васко Кръпката по Скат ТВ - свирене наживо - http://www.esnips.com/doc/613c58fb-b109-42...5eb6df0dc/T-rex Има си грешките,ма купон да става ,тогава барабаниста ни едвам ходеше от прецакан нерв на крака.. Кой ще познае китарата през какво е ? Редактирано Август 4, 2010 от Hillbilly Цитирай
valitchy Отговорено Август 4, 2010 Отговорено Август 4, 2010 Много здрав купон се е заформил, а барабаниста ви е герой! Китарата надали е през руски ВЕФ, но ти си пълен с изненади и може да се очаква всичко Нямам СКАТ, не можах да гледам предаването, качи и видео, ако са ви записали. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Август 6, 2010 Отговорено Август 6, 2010 ^Историята с видеото е малко сложна, но запис сме направили и може би към края на август ще сме се организирали да го конвертираме за качване в нет-а и т.н. Басът рулира ли Цитирай
valitchy Отговорено Август 6, 2010 Отговорено Август 6, 2010 Браво, много се радвам и ще чакам с нетърпение да го качите, пък ако се появите лайф в клуб ще дойда непременно да ви видя и чуя! Басът рулира шампионски Цитирай
Lisa Vegan Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 Олеее, супер еее! Поздрави и продължавайте така! Цитирай
bisserm Отговорено Август 26, 2010 Отговорено Август 26, 2010 Благодаря от мое име и от името на всички от Пързалка на Valitchi и Lisa Vegan за отзивите ...!!!!! надяваме се скоро да се появим пак някъде на живо - по живо по здраво ... по-живо и по-здарво !!! Цитирай
Басурендер Отговорено Август 26, 2010 Отговорено Август 26, 2010 Басът рулира ли Много се напъва.. Цитирай
metalhammer Отговорено Август 26, 2010 Отговорено Август 26, 2010 Вокалите звучат сякаш аз пея преди 15 години в читалището. Сори аз и сега си пея така но не го пускам във форума. Ако сте търсили градивна критика намерихте я Цитирай
Свилен Бас Отговорено Август 27, 2010 Отговорено Август 27, 2010 (Редактирано) ^ Това не е само твое мнение, но аз намирам много чар в него (пеенето по този начин), иначе нямаше да се занимавам. Не правя сравнение, но примерно и Ози цял живот пее около верния тон, пък не е имал проблеми с това За мен е по-важшно отношението и между другото, винаги съм се чудил ако тази музика се "изпее както трябва" (примерно - нефалшиво и/или не първично), няма ли да се развали едно от най-хубавите неща в бандата... (Сещам се и за Воев - навремето една приятелка предложи да му правим кавър и аз казах "Ок, няма проблеми, стига да имаш идея каква е вокалната линия, която е искал да изпее" ) За мен, по-важното е, че е отношението не е фалшиво а вярно пеещи вокали - бол. Има и още нещо - като чуеш няколко парчета по няколко пъти и вече свикваш (като с Ози ) П.П.: А ти ако верно пееш така, що не пееш? Редактирано Август 27, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Август 27, 2010 Отговорено Август 27, 2010 (Редактирано) Басът рулира ли Много се напъва.. И аз го чувам - мисля, че имам някакъв лимитер тъй като доста динамично свирим, но това са рисковете на линейното включване в пулт - ак беше в ламба, щеше направо да се "насере", а тук само се напъва, да го таковам Положих доста усилия да не го "предобрим" и се сдържах, сдържах... Редактирано Август 27, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Recommended Posts