Jump to content
Българският форум за музиканти

Lisa Vegan

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Lisa Vegan

  1. леле, black dog се е получила адски добре. поздравления. (коментирам само нея, щото и аз съм пристрасна към LedZep : D )
  2. Олеее, супер еее! Поздрави и продължавайте така!
  3. Дам, на лайфовете на Livin' On A Prayer винаги. Ето едно линкче - Да, и аз от там го знам. Използвали са го първоначално на бъзик. А и не само те, де - Slash, The Eagles, дори май и Metallica и още камара групи. Talk box.
  4. Любимият ми барабнист ли? Rick Allen (Def Leppard). Възхищавам му се. Някак си ми се вижда направо нереално на 21 години точно на връх Нова година да загубиш ръката си (карал е с приятелката си) и да.. да продължиш да свириш. Останалите от Def Leppard (и дори от Status Quo) му помагат не само с проектирането на новите специални барабани, а и го подкрепят морално. Това показва, че не са само колеги, а и приятели. Възхищавам им се! (пък и си признават, че са комерсиални : D ) Ако имате възможност, намерете и други клипове. Да, не е кой знае какъв техник, но продължава да свири, след като просто му доставя удоволствие. И макар и до днес да допуска грешки.. мисля, че е напълно нормално. "Pour Some Sugar On Me" Live 1988
  5. Ох, разковах се от смях. Забелязахте ли, че си изгуби очилата пичът? =D Не съм се замисляла, но наистина е ужасно неуважение към дадена група или изпълнител да му платиш, за да се прави, че е пее. Ами тези, които приемат? Откъде съвест, откъде нерви? За парите ли толкова? На мен, например, ще ми е супер неудобно да се правя, че пея или свиря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.