Flame Публикувано Август 1, 2010 Публикувано Август 1, 2010 Веднъж в пустинята човек аз бях видял Съвсем сам, гол и озверял В ръце държеше своето сърце И гладно, гладно го яде Погледнах аз напред, назаде, настрани Погледнах него с малко жал Попитах го „Защо не кажеш 'Помогни'?" И той усмихна се сред кръв и кал „Защо пък да те моля” отговори той „Тук ми е добре – просто красота!” „Повярвай, Тук за мен е вечният покой” ”Тук ми е добре, отделен съм от света” Мислех, маех се и се чудих Как живее в тоз безкрай? Отговори ми с гласа си тих „Това, човече, си е моят Рай.” „Не очаквам да ме разбереш Ти, за твоите хора бреме Но виж, и ти сърцето си ядеш макар във друго място, време. И ти си сам, макар сред хора Ти, отгледан във затвора” Млъкна, сведе поглед, и отново Задъвка той сърцето си сурово Веднъж в пустинята човек той бе видял Объркан, в друго място заживял В затвор държеше своето сърце И бавно, бавно го яде К.К. 2006 г. ПП: Интересно ми е в какво може да се превърне. Цитирай
ViciouS Отговорено Август 1, 2010 Отговорено Август 1, 2010 Много ми хареса!Силен и красив текст ! Цитирай
fusion Отговорено Август 2, 2010 Отговорено Август 2, 2010 Интересен текст. В отговор на въпроса "В какво може да се превърне" - аз си представям нещо с чиста китарка, която разлага с доста chorus и delay, темпо от порядъка на 100, семпли барабани с набиващ и силно акцентиращ бийт и лек synth. Имаш ли кой да го изпее ако ти семплирам набързо някаква идея? Цитирай
Flame Отговорено Август 2, 2010 Автор Отговорено Август 2, 2010 ^^ Аз пея, пък и не е като да няма други около мен Ще ми е интересно да чуя идеята ти. Цитирай
Coprophagus Отговорено Август 2, 2010 Отговорено Август 2, 2010 (Редактирано) Браво, приятно ме зарадва с хубавото стихотворение. Редактирано Август 2, 2010 от Coprophagus Цитирай
Steppenwolf Отговорено Август 3, 2010 Отговорено Август 3, 2010 Добре се имаш със символиката. Цитирай
fusion Отговорено Август 7, 2010 Отговорено Август 7, 2010 Днес седнах за бързо да ти драсна една идейка и стигнах до това за 20тина минути. Много държа да отбележа, че съм с кофти слушалки (в офиса съм) и знам, че саунда е гаден, и че нивата не са балансирани... тва е само темичка, която ми звучи добре с текста ти Цитирай
sardaesox Отговорено Август 8, 2010 Отговорено Август 8, 2010 На FUSION-a идеята е страхотна,с малко барване по истински китари и добри барабани ще стане трепач.. Цитирай
Flame Отговорено Август 9, 2010 Автор Отговорено Август 9, 2010 ^^ Подходяща е и вече правя презапис на хармонията. Обаче мисля да пробвам да съставя мелодична линия единствено с акустична китара. Ще видим, мина време, откакто последно се занимавах с композиране А после идва и моментът с пеенето И все пак ако стигна донякъде ще дам ъпдейт. Цитирай
Flame Отговорено Август 9, 2010 Автор Отговорено Август 9, 2010 ^^ май наистина ще ми трябват ноти, защото аз го чувам упорито в до# минор (ми мажор) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 9, 2010 Отговорено Август 9, 2010 Много интересно се заформя. Дано стигне по-завършен стадий, ще се радвам да го чуя! П.П. Ако искате да ви озвуча дръм трака със Steven Slate - насреща съм. Цитирай
fusion Отговорено Август 9, 2010 Отговорено Август 9, 2010 Боже, човече, много съм прозд Наистина е в C#, аз си мислех за друга хава, по която в момента бачках Сори, иначе ето ти ноти ако искаш Ако мислиш, че може да се получи, мога да я довърша Цитирай
Flame Отговорено Август 9, 2010 Автор Отговорено Август 9, 2010 Baby Thomas благодаря за предложението Дано стигнем до положение, в което да се възползваме от услугите ти. fusion да, ако ти харесва Аз самият днес вечерта ще се занимавам по-обстойно, особено с мелодичната линия към текста. И на мен ми е интересно да видя какво може да излезе в крайна сметка. Цитирай
fusion Отговорено Август 9, 2010 Отговорено Август 9, 2010 (Редактирано) Не съм правил такива работи онлайн (колко невинно звучи) досега, надъхвам се да пробваме, сериозно Няма да е тая вечер, щото съм на ЧРД и ще излизам по-рано от работа, нито утре, щото трябва да почерпя за годишнина във фирмата, но в сряда ще остана след работа да ползвам хубавия компютър тук да я довърша, че вкъщи сега е жега и се пише трудно - и дигитално, и аналогово. Твоето виждане е за по-малко дисторшън, така ли? По-ембиънт? По-изчистено/акцентирано/фокусирано? Хвърли някоя думичка за вдъхновение, че първия опит беше малко самоцелен Редактирано Август 9, 2010 от fusion Цитирай
Recommended Posts