Pinky Публикувано Февруари 22, 2006 Share Публикувано Февруари 22, 2006 И така. Чапман Стик. Всичко, което знам, е че това е някакъв странен инструмент, съчетаващ в себе си бас и соло-китара. Няколко пъти се вече се натъквам на този термин, който ми е леееекинко непознат. Някой тук има ли представа какво е това Чапман Стик, свирил ли е на такова животно, знае ли по каква технология е създадено и въобще всякаква обща (и не съвсем) информация. ПС - ако вече е имало такава тема се извинявам и моля модераторите да забършат тази. Уж търсех, но може и да съм изпуснал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Февруари 22, 2006 Share Отговорено Февруари 22, 2006 Доколкото разбрах от това , което прочетох в нета , това е вид китара/бас , на която се свири чрез tapping (или дабъл хенд , както някои му викат) . Който има мерак да превежда - Това е сайт на главния производител Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pinky Отговорено Февруари 22, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 22, 2006 Супер! Мерси, човече. Значи, Тони Левин свири със Стик на шоутата на Кинг Кримсън в осемдесетарския период (Discipline). Някакви наблюдения и впечатления, ениуан? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Февруари 22, 2006 Share Отговорено Февруари 22, 2006 Не че има кой-знае колко инфо тук, но все пак можеше да потърсиш за тази тема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pinky Отговорено Февруари 22, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 22, 2006 Упс, сори Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Февруари 23, 2006 Share Отговорено Февруари 23, 2006 И аз пак ще се повторя, ама за тези дет са в българия и виждат дата.бг тук има 1 видео около 30 мин на Грег Хоуард http://free.data.bg/nikifena/Greg%20Howard...iller's.mov лудница видео.... Стика е яка работа. мен ме кефи (ели пък Грег Хоуард да гледам...) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Февруари 23, 2006 Share Отговорено Февруари 23, 2006 Упс, сори Няма проблеми, радвам се че някой се е сетил за този уникален инстримент! Още - Левин свири с него и из Ликуд Теншъните(яки са ако не си ги чул, бих ти ги препоръчал). Чудих се аз как може да свири на Мюзикмена толкова бързо, а то кво било - с 2те ръце тапове по струните... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Февруари 23, 2006 Share Отговорено Февруари 23, 2006 Той Тони Левин перадши и с едни китарджии - california guitar trio. Имам им един техен концерт, там и с фънк фингерс и със стик май свиреше.. Готина музика, ама не е за басисти :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts