Zero Tolerance Публикувано Юли 23, 2010 Публикувано Юли 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1s1p8oaKqeI Зарекох се и го направих... Иронията е, че докато записвах тази песен за пръв път в живота ми стигнах си бемол на първа...Дано това да е добър знак : ) .. Enjoy!! Цитирай
sardaesox Отговорено Юли 24, 2010 Отговорено Юли 24, 2010 Ти ли си правил всичко-щот барабаните са трепач!За вокала има кой да се изкаже ,но на първо време мисля че не се връзва "акустично","ревербационно",ако мога да се изразя така. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 25, 2010 Отговорено Юли 25, 2010 Това си е готов бекинг трак, от него е само пеенето. "Акустичното" невръзване не е най-сериозния проблем за изчистване според мен. Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Юли 25, 2010 Автор Отговорено Юли 25, 2010 Хмм , слушам ? *Бекинг трака ми го прати един приятел , не знам дали го е правил той ще го питам. Цитирай
asen93 Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 тва е готово личи си само пеенето е от него Цитирай
Recommended Posts