fildi Публикувано Юли 23, 2010 Share Публикувано Юли 23, 2010 (Редактирано) Та така....предложението ми е следното: да има тема, закована някъде в 'Говорилня', където всеки ще може да псува на воля, вместо да се караме в различните теми Примерно мнение: Абе човека Х в >>>> ТАЗИ <<<< тема много ме ядоса и искам да му кажа, че е .....(не е ) прав Така вместо да се налага модераторите да трият постоянно мнения и да се налага да следят много теми, хората ще изливат душите си на едно определено място, което няма да бъде модерирано - нещо като обществена тоалетна, ако искате А и ще имаме възможност да се посмеем на цветущи изрази от страна на колегите тук Как ви се струва? Редактирано Юли 23, 2010 от fildi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Юли 23, 2010 Share Отговорено Юли 23, 2010 Ако се отвори такава тема, ще ти кажа как ми се струва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fildi Отговорено Юли 23, 2010 Автор Share Отговорено Юли 23, 2010 Само да добавя, че в темата не е задължително да се псуваме (само) един друг, а примерно: - шофьора на маршрутката, която за малко не ни е блъснала днес на зелено - качестово на храните - дупките по пътищата - обслужването по заведенията - чистотата на парковете - и т.н.... Убеден съм, че ще се намерят много поводи за 'изливане на душата' Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Юли 23, 2010 Share Отговорено Юли 23, 2010 Такава тема принципно противоречи на правилата, които всички тук сме приели. И без това нивото не е най-високото, нека не го сваляме още! Моля! Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юли 23, 2010 Share Отговорено Юли 23, 2010 Вместо да псуваш по-добре запиши номера на маршрутката и съобщи в полицията. Като се съберат няколко обаждания няма как да не му обърнат внимание. Така е и с другите проблеми. За всеки си има решение и често ТИ си част от решението. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fildi Отговорено Юли 23, 2010 Автор Share Отговорено Юли 23, 2010 Вместо да псуваш по-добре запиши номера на маршрутката.... ^ ОК това с маршрутката. А ако настъпиш човешки фекалии в парка, какво ще запишеш ?!?! Или ще тръгнеш да доказваш на кого са? Интересно ми е как ще го направиш? Ти имаш ли идея? Хубаво е човек да търси проблема в себе си, но когато това минава разумните граници..... Ще продължа друг път (ако пуснат темата) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юли 23, 2010 Share Отговорено Юли 23, 2010 Добре е да четеш по-прецизно. Така ще схванеш разликата между проблем, решение и твоята позиция спрямо двете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fildi Отговорено Юли 23, 2010 Автор Share Отговорено Юли 23, 2010 ^ Приятелю, не ми обяснявай, че ако ти се случи някоя от изброените ситуации, първата ти реакция няма да бъде да споменеш майката( а може би и не само) на виновника. И какво лошо има да се обменя информация за подобни случки между познати(дори и само виртуално) хора? Или информацията пречи на информационното общество ?!?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Юли 24, 2010 Share Отговорено Юли 24, 2010 ...А ако настъпиш човешки фекалии в парка, какво ще запишеш ?!?!... @fildi, има достатъчно места и начини, за да излееш напрежението. Този форум има правила, които всички сме приели. И те изключват подобна тема за попръжни. Има обаче други места в електронното пространство, които са създадени специално за това. Информационното общество включва и правото на избор, нали така? Затова моето мнение е, като музикант в този форум, че дори и сред съществуващите теми има доста лайняни, които минават, нека да няма специална такава! Иначе, каквито сме мразилници, има опасност да стане най-четената... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 24, 2010 Share Отговорено Юли 24, 2010 Отвори си Notepad и си псувай вътре на воля, щом държиш да е в писмен вид и да остане за бъдещите поколения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daniel.hristov Отговорено Август 13, 2010 Share Отговорено Август 13, 2010 Отвори си Notepad и си псувай вътре на воля, щом държиш да е в писмен вид и да остане за бъдещите поколения. Emacs даже предлага плъгинки специално за такива състояния: Help -> Emacs Psychotherapist. Наздраве, дидо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sad But True Отговорено Август 14, 2010 Share Отговорено Август 14, 2010 ^ Приятелю, не ми обяснявай, че ако ти се случи някоя от изброените ситуации, първата ти реакция няма да бъде да споменеш майката( а може би и не само) на виновника. И какво лошо има да се обменя информация за подобни случки между познати(дори и само виртуално) хора? Или информацията пречи на информационното общество ?!?! Ми ще я спомена, майка му, и то на глас, ама това не значи да ангажирам всички с това, което съм настъпил само за да ми стане по-леко на мен. А лошото да се обменя подобна информация е , че и без това отвсякъде ни заливат всякакви лай...екскременти. А ако е само между познати, както казваш, ми давайте на лични съобщения, защото аз повечето хора в този форум не ги познавам лично, за мен са само никове, схващаш ли? Щото ако те е ядосал шофьора маршрутката, не е редно да го редиш тук, а да му направиш забележка, че не вози картофи. Макар че под забележка може да се разбира и долна махленска кавга, ако е наложително. И L.K. и Vlad ти го казаха много ясно. И действително информацията пречи на информираното общество ако е от този сорт....току са пръкне някой дето слуша глупости и измисля нов начин за сваляне нивото на стреса, като безразборна стрелба на публично място, да речем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Октомври 4, 2010 Share Отговорено Октомври 4, 2010 (Редактирано) И аз съм против такова нещо. Като много ти се псува си има алкохол, кръчми и хиляди хора, които са добри единствено в псуването и оплюването. Налазвай буркана с киселите краставици и парцуцата и давай колкото ти глас държи. Първоначалната реакция - ок, изпсувай колкото и когато си искаш, така поне ще станеш за смях пред хора, с които повече няма и да се видиш през живота си. Но не мислиш ли, че така само ще се излагаш пред хора, с които "съжителствате" на едно място с определена насоченост и цел? На мен лично някой псуващ пред много хора може да ми направи единствено лошо впечатление. И предполагам не съм единствен. Ако си недоволен от нещо - има си тема за абсурдите на държавата, в която живеем. Има си и за простотията. Но простащината няма място тук. Моите 5 стотинки. Редактирано Октомври 4, 2010 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts