hristo9 Публикувано Юли 20, 2010 Публикувано Юли 20, 2010 Здравейте , ако нкой продава или подарява стари и ненужни за него школи за китара , моля да ми пише лично съобщение . За предпочитане е школите да са на български , но не съм зле и с английския. Аз съм на ниво полуначинаещ , но нямам учител и просто не знам какво да уча и от какяо да правя - не мога вечно да зубря табове . Благодаря ви! Цитирай
maxim09 Отговорено Юли 28, 2010 Отговорено Юли 28, 2010 Виждал съм едно старо издание Школа за електрическа китара, а автора е Панайот Панайотов, ако не се лъжа. Виж пробвай потърси ако трябва и по библиотеки, копирай като намериш нещо. Истината е обаче, че за тях трябва и да си по-навътре с нотите. Успех! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 1, 2010 Отговорено Август 1, 2010 Ето ти още нещо на БГ. Бая засукано е, но има много яки неща и ако не сега за в бъдеще може да ти бъде много полезна. William Fauller - Схеми за импровизация на китара Цитирай
beaubourg Отговорено Август 5, 2010 Отговорено Август 5, 2010 Здрасти, отправям контра-предложение - имам няколко сканирани школи за китара и тамбура, пиши ми на ЛС, за да ти ги пратя. Че иначе тея с авторските права ще ме изядат. Става въпрос за класическа китара Цитирай
Recommended Posts