Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Разбирам идеята на идеята-да има някакъв ред?, обаче това някакси задължава да се влиза всеки ден...ами ако си пропуснал първите 2 дни, а имаш въпрос за това как еди кой си е почнал да се занимава с музика? Според мен и така си е добре, неформално е, незадължаващо: горе долу си личи кои са хората, които са склонни да задават въпроси в този вид(т.е. с конкретна тема за това, а не на ЛС).

В някои случаи забелязвам, че въпросите са доста общи, тип лексикон, в други обаче личи, че хората живо се интересуват от въпросната персона или пък я познават и имат конкретни питания. Де да знам, готино си е и така.

За мен примерно Столът е доста забавно четиво, смяла съм се с глас на някои отговори , научавам любопитни неща за тези от "настолените", които ми се струват интересни (доколкото едно форумно присъствие пробужда интерес).

Дори мога да кажа, че някои хора са ми станали по-симпатични ...един вид Столът за мен играе ролята на Форумна сбирка и разговорите, които може би протичат :) На мен ми харесва "човешкият"(неподреден) облик на Стола :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 40
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Съгласен съм с Вяра - столът си е готин, като е неподправен.

 

А относно хаоса - тези теми ще са толкова подредени, колкото ние си ги направим. Като гледам - някои хора пишат някакви въпроси само колкото да ги забележат, но това са рисковете на свободния формат... Кой знае - може и да се поправят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филтрите са нож с две остриета :) Аз съм доволен от сегашния формат - получил съм отговор на въпросите, които съм искал да задам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

рафо, а защо не цъкнете едно разделче в "самопредставяне" (: ако не баш сега, то в бъдеще, ако начинанието оцелее следродилния си период, определено би било добре дошло - да се акумулират там темите, а не с времето да се диспергират сред доброволните самопредставяния (:

:icon_shithappens:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
:D Дайте кушетката на Фройд, че въпросите към "жертвите" станаха много психоаналитични! :girl_witch::):cheers2: Редактирано от Лими
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:blush: Добре би било всеки "столуващ" да обяви предварително, дали има сестра или не, защото после "иди доказвай, че нямаш". :greenball:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.