Viara Ivanova Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 Разбирам идеята на идеята-да има някакъв ред?, обаче това някакси задължава да се влиза всеки ден...ами ако си пропуснал първите 2 дни, а имаш въпрос за това как еди кой си е почнал да се занимава с музика? Според мен и така си е добре, неформално е, незадължаващо: горе долу си личи кои са хората, които са склонни да задават въпроси в този вид(т.е. с конкретна тема за това, а не на ЛС). В някои случаи забелязвам, че въпросите са доста общи, тип лексикон, в други обаче личи, че хората живо се интересуват от въпросната персона или пък я познават и имат конкретни питания. Де да знам, готино си е и така. За мен примерно Столът е доста забавно четиво, смяла съм се с глас на някои отговори , научавам любопитни неща за тези от "настолените", които ми се струват интересни (доколкото едно форумно присъствие пробужда интерес). Дори мога да кажа, че някои хора са ми станали по-симпатични ...един вид Столът за мен играе ролята на Форумна сбирка и разговорите, които може би протичат На мен ми харесва "човешкият"(неподреден) облик на Стола Цитирай
Valserp Отговорено Септември 4, 2010 Отговорено Септември 4, 2010 Съгласен съм с Вяра - столът си е готин, като е неподправен. А относно хаоса - тези теми ще са толкова подредени, колкото ние си ги направим. Като гледам - някои хора пишат някакви въпроси само колкото да ги забележат, но това са рисковете на свободния формат... Кой знае - може и да се поправят. Цитирай
fusion Отговорено Септември 6, 2010 Отговорено Септември 6, 2010 Филтрите са нож с две остриета Аз съм доволен от сегашния формат - получил съм отговор на въпросите, които съм искал да задам Цитирай
Tozi Отговорено Септември 7, 2010 Отговорено Септември 7, 2010 Сложете всички "столове" в една пинната (важна) тема в радела. Така ще се отделят "столовете" от общата маса. Цитирай
Fallenblood Отговорено Септември 8, 2010 Отговорено Септември 8, 2010 рафо, а защо не цъкнете едно разделче в "самопредставяне" (: ако не баш сега, то в бъдеще, ако начинанието оцелее следродилния си период, определено би било добре дошло - да се акумулират там темите, а не с времето да се диспергират сред доброволните самопредставяния (: Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 8, 2010 Отговорено Септември 8, 2010 Горещия стол Това много яко, бе! Цитирай
pampi Отговорено Септември 8, 2010 Отговорено Септември 8, 2010 В сегашния вид темите от тая поредица са перфектни, не се нуждаят от промени... Цитирай
Tozi Отговорено Септември 8, 2010 Отговорено Септември 8, 2010 @Fallenblood Така като се съберат повече гласове за едно и също нещо - може и да стане. Цитирай
Лими Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 (Редактирано) Дайте кушетката на Фройд, че въпросите към "жертвите" станаха много психоаналитични! Редактирано Септември 17, 2010 от Лими Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 http://forum.muzikant.org/index.php?showforum=58 Заповядайте! Цитирай
Лими Отговорено Септември 21, 2010 Отговорено Септември 21, 2010 Добре би било всеки "столуващ" да обяви предварително, дали има сестра или не, защото после "иди доказвай, че нямаш". Цитирай
Recommended Posts