Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Наскоро си купих нова китара Jackson с флойд,но последно време забелязвам,че фАлшивее малко при първите позиции.Консултирах се с един приятел и той ми каза,че най-вероятно не е поставен правилно Locking Nut-а.Ако е така има ли начин да се поправи?

Отговорено

"... не е поставен правилно Locking Nut-а.Ако е така има ли начин да се поправи? "

Разбира се - като се постави правилно Locking Nut-а.

Отговорено

Най-добре направи снимка на тзи част на китарата. От тези nut-ове, които съм виждал, не мисля, че може да се постави неправилно заключването, в смисъл, че има само един начин да го сложиш.

В какво точно се изразява т. нар "фалшивеене" Обикновено, при интонационни проблеми, те се усещат на по-високите позиции. Най-вероятно просто трябва да си интонираш китарата.

Отговорено

Мога да си заложа някой важен орган ,че става въпрос за фреТбъз или по известното плякане по прагчетата.... . Запиши семпъл да чуем за какво иде реч.

Отговорено
Мога да си заложа някой важен орган ,че става въпрос за фреТбъз или по известното плякане по прагчетата....

Черен дроб ако може... :o

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.