Flawl3SS Публикувано Юли 19, 2010 Share Публикувано Юли 19, 2010 Наскоро си купих нова китара Jackson с флойд,но последно време забелязвам,че фАлшивее малко при първите позиции.Консултирах се с един приятел и той ми каза,че най-вероятно не е поставен правилно Locking Nut-а.Ако е така има ли начин да се поправи? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Юли 19, 2010 Share Отговорено Юли 19, 2010 А пробвал ли си да интонираш китарата малко така от самия флойд? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юли 19, 2010 Share Отговорено Юли 19, 2010 "... не е поставен правилно Locking Nut-а.Ако е така има ли начин да се поправи? " Разбира се - като се постави правилно Locking Nut-а. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Юли 20, 2010 Share Отговорено Юли 20, 2010 Най-добре направи снимка на тзи част на китарата. От тези nut-ове, които съм виждал, не мисля, че може да се постави неправилно заключването, в смисъл, че има само един начин да го сложиш. В какво точно се изразява т. нар "фалшивеене" Обикновено, при интонационни проблеми, те се усещат на по-високите позиции. Най-вероятно просто трябва да си интонираш китарата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MasterOfDisaster Отговорено Юли 20, 2010 Share Отговорено Юли 20, 2010 Мога да си заложа някой важен орган ,че става въпрос за фреТбъз или по известното плякане по прагчетата.... . Запиши семпъл да чуем за какво иде реч. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Flawl3SS Отговорено Юли 20, 2010 Автор Share Отговорено Юли 20, 2010 оказа се че просто е имала нужда от интониране.благодаря за отговорите все пак Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Юли 20, 2010 Share Отговорено Юли 20, 2010 Мога да си заложа някой важен орган ,че става въпрос за фреТбъз или по известното плякане по прагчетата.... Черен дроб ако може... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts