bobalan Публикувано Юли 17, 2010 Публикувано Юли 17, 2010 Приятели, кажете мнението си за парчето К'во си Мислиш: http://www.myspace.com/studiobalkandji Първи Куплет - Брата на Доктор Боб Сашо Главата Втори Куплет - Момчи (тонрежисьор в студио Балканджи) Трети Куплет - Виктор (надарен барабанист, перкусионист и рапер) Доктор Боб (т.е. аз) пее 4ти куплет. Припевите пее Рали - изгряваща РнБ надежда Благодаря!!! Цитирай
synchu Отговорено Юли 17, 2010 Отговорено Юли 17, 2010 Ултра мега супер дупер хипер гига турбо дизел инжекцион клима АГУ, 3.14TSITDIDITDAMGABT хит Има една тънка китарна линийка/фил дето ме убива от кеф между другото още в началото и след това повтаряща се тук таме. Е тва е. Цитирай
bmo Отговорено Юли 17, 2010 Отговорено Юли 17, 2010 Ако все пак държите на градивна критика, а не на безцелни хвалби, само ще ви посъветвам в текстовете да не използвате рими от типа "студена" <-> "ледено студена". Става малко като да римуваш полковник с подполковник. Цитирай
bobalan Отговорено Юли 17, 2010 Автор Отговорено Юли 17, 2010 благодаря за бележката - това е нарочно Точно и аз се сещам за римата полковник с подполковник. забравих да напиша че и китарите ги свири дядо.... Цитирай
Recommended Posts