Veli345 Публикувано Юли 14, 2010 Публикувано Юли 14, 2010 (Редактирано) Предварително се извинявам ако темата се повтаря! Търся си електрическа китара някъде до 300 лева,защото ще ми е първата ел китара и затова не искам да е много скъпа. Предпочитам хубав дизайн, но най важно е да има хубав звук. Предложете модели и ако заете музикални магазини във Варна с хубавички китари също пишете. Редактирано Юли 14, 2010 от Veli345
asen93 Отговорено Юли 14, 2010 Отговорено Юли 14, 2010 Модел ми вземи си някакъв Les Paul но да не е Stagg
Veli345 Отговорено Юли 14, 2010 Автор Отговорено Юли 14, 2010 Модел ми вземи си някакъв Les Paul но да не е Stagg Les Paul за 300 лв ?
Flame Отговорено Юли 14, 2010 Отговорено Юли 14, 2010 (Редактирано) Може би има предвид някой Epiphone. Защо да не е Stagg? Вярно, нямам електрическа, но имам електроакустична Стаг и тонът е супер, и цената й беше доста добра... За музикален магазин във Варна - има един точно за ВИНС-а, продавачът е един блусар, от него имам добри впечатления. Другият (от който взех въпросния Стаг и продавачът беше супер, един такъв весел и много точен) се намира до бул. Княз Борис I, някъде около ул. Хан Аспарух / Свети Климент... съжалявам, не мога да ти кажа точно къде, понеже малко позабравих уличките там Но точно в този район е един и ще го уцелиш. Мисля, че за този ценови клас трябва да пробваш всяка от наличните китари. Едва ли изборът ще е особено голям... Успех Редактирано Юли 14, 2010 от Flame
Veli345 Отговорено Юли 14, 2010 Автор Отговорено Юли 14, 2010 и аз имам електроакустична стаг и съм доволен но имам чувството че на електрическата звука няма да е добър
Flame Отговорено Юли 14, 2010 Отговорено Юли 14, 2010 Не подхождай предубедено Това е нисък клас Стаг и не звучи лошо, не и за цените, които виждам в нета. Не правя реклама на Стаг! Просто пробвай и слушай, това исках да кажа
stivvv Отговорено Юли 14, 2010 Отговорено Юли 14, 2010 (Редактирано) Така чувам , че Gibson вадели доста добър звук,пък не знам! Ако решиш да си откраднеш един ,земи и за мене,а!? Тая китара не е лоша, моя е и я продавам!Ако си заинтересуван, ма не я пращам по доставка,само ако имаш път към София в близките 3 месеца. http://s915.photobucket.com/albums/ac360/s...27052010259.jpg Редактирано Юли 14, 2010 от stivvv
Veli345 Отговорено Юли 14, 2010 Автор Отговорено Юли 14, 2010 Така чувам , че Gibson вадели доста добър звук,пък не знам! Ако решиш да си откраднеш един ,земи и за мене,а!? http://bad_link.eu/product/207/squier-by-f...e-mn-black.html тая китара не е лоша и вади добър звук,пробах я 1 път,ма е в София! няма да крада китара - Гибсън са добри знам - даже Gibson SG ми е е дна от любимите а тази китара дето и даваш линка не мога да я отворя
bratmito Отговорено Юли 14, 2010 Отговорено Юли 14, 2010 Имам един Stagg L350 и наистина не звучи лошо,за парите си е доста приятна китара.От друга страна съм пробвал страт копие на Stagg и беше под всякаква критика. Все пак аз бих заложил на Cort в тоя ценови диапазон ,може би втора употреба.
L.K. Отговорено Юли 14, 2010 Отговорено Юли 14, 2010 След като си начинаещ тепърва ще има да се учиш да вадиш хубав звук от китарата. За теб е по-важно китарата да е вярна и удобна. Хубав звук ще ти трябва чак като излезеш на сцената или записваш албум.
stivvv Отговорено Юли 14, 2010 Отговорено Юли 14, 2010 (Редактирано) Еми трябва да стане сега вече! http://s915.photobucket.com/albums/ac360/s...27052010259.jpg Обявата ми е в профила, в теми!И китарката ми е парвата на мене ,и аз почнах с нея да свиря за пръв път,голям кеф беше,китарата е супер.Или винаги можеш да си земеш Stagg,но трябва да избираш внимателно и да я пробаш първо,че има и големи болкуци. Редактирано Юли 14, 2010 от stivvv
IgniteAll Отговорено Юли 15, 2010 Отговорено Юли 15, 2010 Скъпи потребителю, ти който не четеш какво е изписано във форум създаден през далечното 2004-то лято Господне, моля отдели малко от безценното си Интернет време да разгледаш какво е изписано във всичките 200 сходни на твоята теми назад в страниците на този вече не толкова прекрасен раздел. Съжалявам, че така рязко отговарям на темата, която очакваш да се засипе с полезни съвети за китари, но това е положението. Тук съветите са субективнии не винаги ти дават правилна представа за това, което ТРЯБВА да купиш. Хвани се, прочети темите, виж Информационната тема най-отгоре, отиди до магазин(където най-ясно и НАГЛЕДНО ще ти покажат какво купуваш) и след това ни се изфукай с китарата си в темата създадена за целта. Пиша ти толкова подробно, за да не си поредният потребител, който ми се цупи на лично съобщение и ми прави фасони за нещо, което зависи САМО ОТ НЕГО.
Recommended Posts