spotlight_kid Отговорено Февруари 20, 2006 Отговорено Февруари 20, 2006 най ме кефи овердрайв за буст...дисторжън,хорус и дилей...ей тва е майна..а понякога и УАААААА УААААААА Цитирай
Rising_Force Отговорено Февруари 20, 2006 Отговорено Февруари 20, 2006 Only Overdrive with slight Echo/Reverb Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 Кви ефекти бе? Кво е туй? Аз ползвам: Ламбов преамп по схема на усилвател Dumble (ако някой ги е чувал) с 2 ламби и фоотцвич КЛЕАН/ОВЕРДРИВЕ (не съм ползвал никакъв транзисторен дисторшън откакто имам това) и ламбов усилвател - тва е истината. Иначе се кефя на реверба, ама не цифровия, ами пружинния и много искам да си сложа един ревербратор в ампа, само дето няма от къде да го взема. Също и wah-wah ме кефи, само дето съм чувал за тея на Dunlop нямат направен кат хората байпас и когато са изключени пак влияят на звука. Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 Marshall-Shred Master Понякога и малко дилей. Добре си се ориентирал :arrow: Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 На някои джаджи на фендерските ампове има едно нещо, називаемо "vibrotone". Е това ме кефи махимално, обаче върви с цялата кутия... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 Нека обменим малко мнение. Хем ще вържем разговор, ем начинаещите ще имат по добра представа за това кое е качествено и кое не е. За мене най доброто е CryBaby: Качество е добро, уникален режещ звук който може да те накара да се ИЗПРАЗНИШ Е все пак всичко си е въпрос на вкус Е ти само с CryBaby на чиста китара луи свириш? Цитирай
wessy Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 ами аз май съм най-капризен хах за драйв - много мазен брутелен дисторшън с масивни ниски (по възможност да е от преамп на хубав амп а не от камионче) за сола - като горното + циврещо отроче (cry baby) за чиста - хорус, дилей, ревърб, флейнджър (не едновременно разбира се) остана само хубав амп да си зема Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 ами аз използвам един счупен касетофон от 86 с 5 инчова колонка, ръчно издялана китара ръчно намотан кабел и дистортион милин камък--па от не знам си коя година ама мастер оф пупетс курти ахахах Цитирай
Recommended Posts