SlipFly Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 slipfly666@abv.bg и изкажи мнението си за в-амп2 + мт2 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 (Редактирано) Ами какжо да ти кажа за тази комбинациа - то на металзона не въръи да му слагаш допълнително кривоч, защото и без това си е доста силен. Амп симулациите на този процесор са на средно ниво, така че според мен комбинацията е точно толкова успешна, колкото МТ2 + Зуум 707-2 примерно. Редактирано Февруари 22, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Guest factor Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 KILL_EM_ALL, ако си от София в нашия магазин можеш да чуеш и двата ефекта и сам ще решиш кой ти харесва повече. :violin: Цитирай
Sieger Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 а кво ще кажете за тва значи аз имам метал зонеи ще си копувам процесор в-амп 2 мога ли да изполвам нойст гайта от в-ампа и добре ли ще звучи според вас?? иначе метал зона до сега само с него свиря и се справя мн добре без никви други гайтове и глезотии underground:)) Не ти трябва вамп 2! Казвал съм го на много места, но ще го кажа и тук. Опре ли до записи работата, единственото за което може да се ползва вампа е каб симулацията и то при липса на алтернатива. Някои амп симулации са прилични и все пак стават само за дрънкане. Не казвам, че като го включиш за сефте няма да има ефекта " " ,заради този кеф (който трае около 3-4 месеца) си струва. Иначе ноиз гейта няма да ти ползва с външни машинки. Ако си намислил да си взимаш нещо за тези пари си вземи един приличен ДИ бокс и ръчкай със софт. Няма начин да не изкараш по-сносен звук. Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Февруари 22, 2006 Автор Отговорено Февруари 22, 2006 KILL_EM_ALL, ако си от София в нашия магазин можеш да чуеш и двата ефекта и сам ще решиш кой ти харесва повече. :violin: ами знам го магазина дето се минава с ТМ22 ще се отбия Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 ...(който трае около 3-4 месеца)... ?!?!? По-скоро 3-4 седмици. Максимум... Цитирай
Recommended Posts