killer Публикувано Декември 20, 2004 Публикувано Декември 20, 2004 (Редактирано) Записах този кавър преди 1 година, точно бях сменил пикапите на Universa! Песента е записвана от раз, след това не е миксирана (моя грешка ) няма допълнителни ефекти и китарата е малко по силна от колкото трябва ... за съжаление е малко късно да я миксирам , но може някой ден да я запиша отново и да я пусна пак .... е все пак чуйте я! http://jem.free.online.bg/SOLO.mp3 п.с Когато я записах имах проблеми с Sonar-a и backingtrack-a има много гаден шум ... също така няма да си кривя душата и ще споделя че на някои места песента не я знам и съм импровизирал. Песента е записана Ibanez Universe 777 pbk => Zoom 9150 => Marshall JCM 600 (серията е 600 а моят в 602 защото е с 2 говорителя)=> Marshall D.I. Output=> Yamaha 754 (line)=> Sonar 3 п.с.2 Солото е записано без Wah-wah така че ще ме извините че китарата не квака :twisted: Кажете си мнението!!! п.с.3 Пикапите сега са Dimarzio Evolution 7 (bridge) и Dimarzio Air Norton 7 Редактирано Декември 20, 2004 от killer Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Пич, качи я някъде другаде, че поне аз не мога да я дръпна Айде още някой да каже, че не може, за да го навием да я качи другаде!!! Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Пич, качи я някъде другаде, че поне аз не мога да я дръпна Айде още някой да каже, че не може, за да го навием да я качи другаде!!! Пак сме в комплект...И аз не мога да я чуя... Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Без да е някво върховно качество, хич не е зле! Снежанка и Стив ако искат да ми се обадят, ще им го пратя с удоволствие Та мисълта ми е че барабаните определено звучат доста далече от каквато и да е истина... но мисля, че китарата е единственото вжно нещо в случая, а тя си звучи доста прилично Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Само аз ли успях да я чуя? Като цяло е много добре, но мен лично ме дразни една определена част - от 3:55 (т'ва са минути и секунди - б.а. ) докъм 4:15 - особено арпежчето накрая, а и повечето от плъзганията преди това не са точни. Но killer сам призна, че на някои места е импровизирал, така че всичко е обяснимо. Като цяло (според моето скромно мнение) - трябва да се обърне ГОЛЯМО внимание на детайлите, особено пък в тази песен на ТОЗИ китарист, а има и споменатите неща за дооправяне. Иначе - добре, бравос, но с малко повече труд има мегдан за 1 към 1. Поздрави. Peace (ни мъ убивайти с камънье за критиката ) Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Саседе, аз щте тествам един акаунт на нашия хостинг и ште ти кажа дали ще стане там да се ъплоудне...само че ще се тегли от щатите <_> Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Вариант 2 пуснете я през Proxy аз сега я тегля така <_> Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Даже работи...сетнете си броузерите на прокси и така е на4ина...браво на детето само да не ми свири6 между 14 и 16 4аса 4е ще се караме <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_biggrin.png" alt=":D"> :guitar: :killyou: МАЙТАП евала и само така Цитирай
killer Отговорено Декември 21, 2004 Автор Отговорено Декември 21, 2004 МиЗерНиК прав си за абсолютно всичко! На някои места е абсолютна импровизация :twisted: А отностно критиката, тя е необходима и се радвам че си критикувал все пак аз искам да знам и негативите освен позитивите за песента! IgniteAll кога съм ти свирил между 14-16ч? ... това че ти паднаха джамовете не беше от мен :green: :twisted: Поздрави на всички!!! Марио Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Ееееее Само аз ли няма как да го чуя това парче.... Айде, ако намерите до 2 часа как да го чуя, ще съм ви мнооого благодарен...защото после си пътувам за Вд за празниците, а оттам няма как... идеи? Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Супер е ! Аз съм имал честа да го чуя преди време... :guitar: :guitar: Цитирай
killer Отговорено Декември 21, 2004 Автор Отговорено Декември 21, 2004 особена привилегия е да го чуя от твоята уста!!! Благодаря за добрите отзиви! п.с. Когато ти излезе албума искам Диск с автограф!!! :twisted: Цитирай
MDFk Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 тцтцтцтцтцтц..аз пък съм нагъл - на мене ми я е свирил на живо(не на серенада,просто на гости да му видим тогава новата 7-струнната реза4ка..ако не се лъжа,и с оригиналните адаптери(Блейзовете) си беше як звука..ама аз какво ли разбирам..но ина4е браво! добиваш популярност,Марио (от Искрен) Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Аз какво да кажа като на мен ми свири по цял ден <_ :guitar:>:guitar: Цитирай
jFog Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Пич, качи я някъде другаде, че поне аз не мога да я дръпна Айде още някой да каже, че не може, за да го навием да я качи другаде!!! и аз неможах да го еа... Цитирай
Recommended Posts