Jump to content
Българският форум за музиканти

Какво да правим с тъпите въпроси


Recommended Posts

Абе какво му умувате толкова - новорегистриран трябва да не може да пуска теми примерно седмица - все да прочете нещо дотогава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От горното пък по-голяма простотия не бях чувал отдавна! Обикновено човек се регистрира във форум ТОЧНО за да зададе някакъв въпрос на момента. Тва е все едно да идеш на лекар полужив и да ти каже - я първо разгледай ей там книгите на рафта и после ела да те преглетам. Мисля, че издребнявате вече - таз тема се дъвче по няколко пъти на година и единствените смислени мнения витаят в областта "като не ти изнася, се изнасяш" - или по-точно - като видиш очевадно "тъпа" за теб тема, просто не я отваряш бе? Защо ти е да отваряш тема "От коя страна е 1ва струна на китарата" и да храниш човека вътре, като просто можеш да я подминеш. :) Не знам каква е тая мания на някои хора да се цепят нещата на "елит" и "неелит"? Някакъв софийски комплекс заради премахването на гражданството? :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

^^И кво му е простотията,като тук почти всички новорегистрирани са келеши,които пускат теми от сорта на "Как да си избърша гъза",защото ги мързи да четат,а може и да не могат като гледам как пишат.

На мама и тати детенце трябва да се научи,че в околния свят никой не ти дава нещо наготово.Помогни си сам,за да ти помогнат..Тук се иска само да прочетеш малко,преди да се опитваш да пишеш.Аз лично ако съм модератор теми като "кфа китра да си копя до 50 лв",които излизат всеки ден ще ги трия директно с едно ЛС "Прочети 875 -те теми по въпроса"

Редактирано от Hillbilly
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така така, и покрай келешите да забършеш и без това малкото хора, които наистина имат нещо смислено да кажат. Да ме извиняваш, ама ако бях попаднал на тоя форум и ми изтипоса съобщение "шъ чакаш 2 седмици докато можеш да си зададеш въпроса", най-много да постна скрийншотче в сеир.бг.

 

Колкото до въпроса с проверяваните мнения, мисля, че в момента е далеч по-лесно админите да затварят глупави теми отколкото да се нагърбят да четат всеки нов пост, да одобряват, да получават псувни по ЛС за това, че не пускат темите и т.н.

 

Мисля, че някой хора тук почвате да вземате твъъъъърде насериозно кисненето по форуми - големи войни, големи правила, голямо нещо :) Точно и затова идва дразнението - мен примерно като ми трябва нещо, търся, чета, намирам. Като имам време за губене, гледам новите теми, темите с тъпи заглавия просто ги прескачам и толкова. И още съм жив, здрав и в добро настроение, представи си :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно и затова идва дразнението - мен примерно като ми трябва нещо, търся, чета, намирам
аа,можело значи и без да се пускат тъпи теми,дойде на моя акъл и защо се дразниме - начинаещите трябва да се учат да си намират инфо,а на бас че си намират порно в нета без обяснения :punk_guitar:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От горното пък по-голяма простотия не бях чувал отдавна! Обикновено човек се регистрира във форум ТОЧНО за да зададе някакъв въпрос на момента. Тва е все едно да идеш на лекар полужив и да ти каже - я първо разгледай ей там книгите на рафта и после ела да те преглетам. Мисля, че издребнявате вече - таз тема се дъвче по няколко пъти на година и единствените смислени мнения витаят в областта "като не ти изнася, се изнасяш" - или по-точно - като видиш очевадно "тъпа" за теб тема, просто не я отваряш бе? Защо ти е да отваряш тема "От коя страна е 1ва струна на китарата" и да храниш човека вътре, като просто можеш да я подминеш. :D Не знам каква е тая мания на някои хора да се цепят нещата на "елит" и "неелит"? Някакъв софийски комплекс заради премахването на гражданството? :(

 

@7thString ще почна отзад напред. Първо! Изказвания от рода на "софийски комплекс" са проява на провинциален комплекс.

Второ! Да ти обясня как стоят нещата с лекарите в западна европа. Имаш темперетура и те тресе. Звъниш на лекаря защото просто така не можеш да отидеш при него без предварителна среща. Той любезно ти казва че има свободен час след една седмица. Ти му казваш - докторе умирам, той ти казва - такъв е реда ако желаете елате след една седмица когато имам свободен час за вас. Ти щеш не щеш се съгасяваш щото нямаш друг избор. Изтикваш някак си една седмица. Появяваш се в уговорения час - лекаря те преглежда и казва - пийте парацитамол и елате евнтуално след една седмица ако не сте се оправили. Ти казваш ама докторе аз умирам. Той ти казва - такава е процедурата, ако желаете заповядайте. И ти щеш не щеш си купуваш парацитамол и се стараеш да оцелееш още една седмица. Ако си още жив след изтеклата втора седмица отиваш при лекаря (ако си си направил уговорка за това - ако имаш час) ако си много по-зле може и да ти дадат някой антибиотик. И естествено всичко това едва след като си им предоставил номера на здравната си осигуровка (застраховка). Ако нямаш такава - честито! Лекуваш се по памет от народната медицина щото никой няма да те приеме никъде освен ако извадиш поне 10 000 евро кеш.

 

Ред трябва да има. И той трябва да се спазва. Не може на всички да се угоди. Това е ясно. След като не може на всички по отделно да се угоди трябва да има едни общи правила за всички. Както и подходящо място за интересите на всички. Не само за тези който си купуват китари само за да си ги покажат във фукнята на форума а и за тези който се интересуват и от някои други аспекти на същинската музика.

Сериозни хора трябват на този форум иначе той няма да съществува. Представете си ако админите или модераторите не са сериозни. Какво мислите щеше да стане и колко време щеше да просъществува всичко?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.