wolfgang Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 Споменавал съм го и друг път - чрез метода на проба и грешка открих, че ако лаптопът ми е на батерия - хард диска не се чува в аудиото на виндоус! Според мен някаква форма на галванично разделяне при захранването и независимо от мрежата зануляване (по-скоро заземяване) на всички уреди ще реши проблемът ет уанс. Цитирай
NessoR Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 Иване, а спред теб от къде идва проблема с чуването на харда, мишката и като минимизираш прозорци в уиндоус ?Говоря за онова високочестотното цъкане идва от аудиокартата / затвори си всички входове от миксера на картата и мести мишката смело и дай дефраг ... има ли шум? Цитирай
Steppenwolf Отговорено Март 3, 2006 Отговорено Март 3, 2006 Общо взето, темата стана водовъртеж. Вече бе писано за ел. инсталациите, които много често имат проблем със заземяването и грешки там, така че да подчертаем двойно и дебело - пооглеждайте се... Цитирай
AXE Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 На мен кабела на мишката ми минава покрай активните колонки и като я местя или щракам се чува тихичко цъкане от колонките Големия майтап е, когато стане обратното - звъни ми GSM-ма, колонките улавят сигнала и започват да цъкат, което се предава на кабела на мишката и прозореца ми започва произволно да се скролира И после гледам че съм получил повреден смс Електроники.... Цитирай
Fenix Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 И аз понякога си чувам мишката като се движи... Поне вече не съм в БГ и не я ползвам. Ама беше много дразнещо... чак сега разбирам от какво било... Цитирай
the_gorer Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Този шум от семпъла адски ми напомня на лошо филтриран ток от адаптер за понижаване на напрежението. Само не мога да разбера защо, ако брумът е от лошо филтриран ток, се променя при смяна на позицията в стаята. Обикновено е с постоянна сила. освен това, ти казваш, че няма брум, ако си в друга стая. Все пак, отвори адаптера, сложи некъф огромен филтриращ кондензатор и виж какво ще се получи. Имай предвид, че е възможно след слагането на филтриращ кондензатор с голяма стойност напрежението да се повиши с един-два волта, но това няма да ти преебе ефекта. Общежитието панелка ли е? Случвало се е фазата от кабелите, които вървят под мазилката по някакъв начин да опрат в арматурно желязо от панел и в общи линии ставаш като обграден от електромагнитни смущения. Да не говорим, че е опасно. Определено има нещо гнило в стаята ти - извикай чичката от поддръжката да анализира ситуацията. Цитирай
Recommended Posts