wintermoon Публикувано Февруари 17, 2006 Публикувано Февруари 17, 2006 Много ще съм благодарен,ако някой може да ме насочи откъде мога да намеря нотите за Дунавското хоро Предварително благодаря! Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Аз също се интересувам! Особено ако има и ноти за пиано П.С. Знам, че ги има нотите в Музикалния отдел на Народната Библиотека, на аз лично все не успявам да докарам до там... Цитирай
TONY Отговорено Февруари 18, 2006 Отговорено Февруари 18, 2006 читалище Искра -София диригентката Светла ги има там има мандолинен оркестър - и си спомням че сме свирили това хоро а до читалището има ксерокс Цитирай
wintermoon Отговорено Февруари 18, 2006 Автор Отговорено Февруари 18, 2006 много благодаря за инфото Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Февруари 18, 2006 Отговорено Февруари 18, 2006 (Редактирано) много благодаря за инфото После, ако можеш, ги сканирай и качи, че са ценни , а аз не мога да отида до читалището Редактирано Февруари 18, 2006 от CaptiveAlien Цитирай
wintermoon Отговорено Февруари 18, 2006 Автор Отговорено Февруари 18, 2006 аз само да ги добарам....после ако трябва и на ръка ше ги напиша Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 wintermoon , аз самият знам около двадесет различни пиеси "Дунавско хоро" (познато още като Ученичка или Свищовско хоро). Мога да ти дам няколко книжки със различни северняшки хора и да си извадиш каквото ти трябва? Цитирай
wintermoon Отговорено Февруари 19, 2006 Автор Отговорено Февруари 19, 2006 интересува ме това на Дико Илиев,което обикновено се слуша на Нова Година(интересно,досега не съм го чувал....ама то е нормално след толкова алкохол) Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 20, 2006 Отговорено Февруари 20, 2006 (Редактирано) Мога да ти дам нотировка за акордеон, ако те устройва. А иначе преди няколко години, като бях безбожно малък и не ми даваха да пия успях да го чуя Много е яко Редактирано Февруари 20, 2006 от CorvusCorax Цитирай
wintermoon Отговорено Февруари 21, 2006 Автор Отговорено Февруари 21, 2006 ами няма да е зле....ако можеш да ми я пратиш на мейла ще съм ти много благодарен Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 До една седмица я имаш, само да я намеря къде из къщи съм я забутал и по-трудното - да намеря къде да я сканирам (без да плащам ). Цитирай
wintermoon Отговорено Февруари 22, 2006 Автор Отговорено Февруари 22, 2006 много съм ти благодарен! Цитирай
wintermoon Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 Вече ги имам! въпрос на време е да ги сканирам и да снабдя с тях хората които проявяват интерес Доскоро! Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 Вече ги имам! въпрос на време е да ги сканирам и да снабдя с тях хората които проявяват интерес Доскоро! Като е така, вземете та ги пуснете на lunatikk@abv.bg , моля Цитирай
wintermoon Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 нямаш проблеми нали ти казвам - само трябва да ги сканирам между другото - това са ноти за духов оркестър Цитирай
Recommended Posts