florian Публикувано Юни 30, 2010 Публикувано Юни 30, 2010 Интересува ме с какво записвате искам да си купя саунд карта на USB . Въпросът ми е има ли нещо до 100 лв,което да намали латенцията до 2мск и да поддържа ASIO Цитирай
Fashion Отговорено Юни 30, 2010 Отговорено Юни 30, 2010 Няма такава карта! От 300лв ,нагоре. На старо може и по-тънко,но за 100лв ... Цитирай
VSTi Отговорено Юни 30, 2010 Отговорено Юни 30, 2010 Има, но без предусилватели, и звучи калпаво.... виж струва около 80 лв. Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 30, 2010 Отговорено Юни 30, 2010 Моят личен съвет е да спестиш парички и да инвестираш в по-добра звукова карта от Берингера. Аз съм с това, но то не е никак евтино: M-Audio би ти свършила чудесна работа, но тя е около 350лв. Изчакай и не прави грешки, след които ще те гледаме как се опитваш да продадеш нещо ненужно. Давам малко информацийка като допълнение: M-AUDIO FAST TRACK PRO - 340.32лв. Според мен е добра инвестиция и няма да те предаде като за тези пари. ALESIS I/O2 - 262.86лв. Не съм запознат с тази карта и не знам колко може да ти е полезна. Марката си е марка, но нямам опит. Цената не е лоша никак, но имам резерви поради незнанието си. LINE6 POD STUDIO UX 1 - 241.74лв. Същото като моята, но без клавиатурата. Не съм недоволен от това, което постигам с нея. LINE6 POD STUDIO UX 2 - 356.75лв. По-модерният натруфен вариант на горната, който си баш като моята, но без 3-те октави в бонус. Поздрави, Вик Цитирай
florian Отговорено Юни 30, 2010 Автор Отговорено Юни 30, 2010 Има, но без предусилватели, и звучи калпаво....виж струва около 80 лв. и аз на това се бях спрял ,трябва ми просто да си се кефя вкъщи не за професионални записи, имате ли идея колко латентност дава? с АСИО драйвера? сваля ли поне до 2-3 мск??? Цитирай
sardaesox Отговорено Юни 30, 2010 Отговорено Юни 30, 2010 Забрави за тия 2-3 мс със подобен интерфейс.Нито behringer,нито lexicon alpha,която е на подобна цена няма да ти смъкнат латенцията до неразличимите стойности около 7-8мс.Минимума е line 6 pod studio gx.Забрави да си "правиш кефа" с по-евтините варианти.Моя съвет е ако не можеш да отделиш над 200лв за подходящ интерфейс да се ориентираш към такъв втора ръка-със сигурност ядовете ще са по-малко,отколкото с някой скапан lexicon или behringer. Цитирай
noflip Отговорено Юли 3, 2010 Отговорено Юли 3, 2010 (Редактирано) ^не съм съгласен. аз съм с вградено m-audio 2496 и макар да няма предусилвател свиря на 4 мс (реална) латенция (да, в двете посоки). преди това свирех с Creative Live (и за кратко Creative Audigy 4) и латенцията (пак реалната) беше от 5 до 8 мс, което зависеше от програмата (Amplitube изискваше повече ресурси). към автора - можеш да намериш такова м-аудио втора ръка за около 100 кинта из форума, моето го купих за 90 и съм крайно доволен. ако истински държиш да е външен интерфейс няма как да свалиш цената толкова ниско. но за латенцията - постига се лесно. Редактирано Юли 3, 2010 от noflip Цитирай
Kanara27 Отговорено Септември 7, 2010 Отговорено Септември 7, 2010 (Редактирано) Аз съм с M-audio FireWire Audiophile. Което е на IEE1394. Доста от лаптопите(и доста настолни) имат такъв интерфейс. Смея да твърдя че нищо че е със същият чип както 2496 е доста по-доброа. Случайно ми изпадна за 100-тина лева(мисля че цената е по-висока) и съм много доволен. Редактирано Септември 7, 2010 от Kanara27 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 7, 2010 Отговорено Септември 7, 2010 Чудна е, но няма микрофонен вход, барем един за цвят да бяха забучили... Цитирай
Kanara27 Отговорено Септември 9, 2010 Отговорено Септември 9, 2010 Така е, но и така си е супер. Цитирай
Recommended Posts