zanev 70 Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 И аз от днес се кефя на това което са сътворили неуморните софтуерни пчелички . в първата версия общо взето само чистите китари ме впечатляваха но тук всичко е много мъ много по добре . Пък и визуално е доста по забавно само дето не знам защо за да отварям аудио файлове когато Амплитюба е отворен като самостоятелна програма ми иска някакъв липсващ кодек т.е. не ще да отваря аудио файлове а също така това рафлектира и на настройката на асио драйверите в режим на самостоятелна работа - не са активнви опциите им . ако някой може да ме светне за какво иде реч или има този иначе така мил кодек и вземе че ми го прати да речем по скайпа на адрес Zanev1970 ще съм много признателен а може и да почерпя даже - не говоря само за алкохол . А с кюбейса Амплитюба си работи нормално . И за финал пак да кажа - тея софт пичове този път са отрязали главата през кръста - много яко...Цеко Цитирай
SelfDestroyer Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 (Редактирано) Имам един малко страннен проблем с амплитуба.... Като ударя някоя нота има едно много гадно бръщене...и не знам това от какво е...ако може някой да ми помогне... И още едно странично въпросче...Могат ли да се правят записи с амплитубе...И ако не може с каква програма могат да се правят, така че да се запишат и ефектите... Редактирано Декември 10, 2006 от SelfDestroyer Цитирай
LOE Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 може ли - да на коя програма - на всяка която поддържа вст/дх/ртас плъгини Цитирай
Dylan_101 Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 Маршалските емулации на амплитюб 2 са доста близо до оригинала. За останалите нямам директен опит, така че не мога да кажа... Спийкър симулациите са доста куци, от порядъка на guitarrig 2. Много непиятни артефакти обаче има амплитюб, особено си личат при искуствени хармонии - звучат като ринг ефект... Предимство е че входния сигнал от китарата не се осакатява чрез изрязване на ниски и високи честоти преди драйв-стейджа, което дава възможност за по-жив звук. Разбира се за сметка на силен шум при висок геин. Цитирай
LOE Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 Много непиятни артефакти обаче има амплитюб, особено си личат при искуствени хармонии - звучат като ринг ефект... добре са бе... Цитирай
alexthegreat Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 Абе трябва да направим един тест: записваме няколко неща по различен начин - софтуерно (Амплитюб, ГРиг, Waves GTR) и хардуерно и ги пускаме с анкета: Софт или хард? Сигурен съм, че по-малко от 95 % от хората тук няма да успеят да "отгатнат" кое какво е Нещо като тест на ушната мида Цитирай
LOE Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 ами аз мога от сега да ти кажа резултатите за познаване няма да се ангажирам но в общи линии семплите със софтуерни ефекти ще звучат най добре после ще са тия с аналогови ефекти и истински усилвател най зле ще са семплите записани директно с процесори играчки единствената комбинация която може да бие по качество (не реализъм а качество) софтуерните ефекти е наистина добър амп, в добро помещение, с наистина добър микрофон, с наистина добър преамп, китара и т.н. - сетъп който струва 6-7000 лева в най добрия случай, вероятно много повече. това за сетъп с един амп и няколко ефектчета. в гитар риг има няколко ампа и една камара ефекти - тва ако тръгнеш да си го купуваш тряа да спреш да ядеш аз за това се ориентирах към софтуерните неща, докато събера нужните средства... а и комшиите дълбоко ценят факта че не им надувам главите с нещо наистина брутално Цитирай
Dylan_101 Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 добре са бе... Ее, кое му е доброто: да свириш едно пък да излиза с бонус... Мисля че проблема не е от моя хардуер, защото при гитарриг го няма това. alex, идеята наистина е добра. Според мен все пак би могло да се разпознае, особено по шума... Цитирай
Dylan_101 Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 имаш предвид как си вкарвам китарта в компа ли? През бай-паснат zoom GFX 4. От zoom твърдят че е истински байпас, т.е. не минава през DACове и DSPта. Според мен е така, но въпреки това леееко се променя звука, но това го отдавам от добавения импеданс по веригата... От стерео изхода на процесора в лине ин на звуковата карта аудиджи 2 zs Адаптера ми е емг-81. Цитирай
cheburator Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 плс помагайте ллл изтеглих си амплитуб 2.1 от дата.бг но като стартирам exe -то ми излиза грешка Setup has experienced an error: Please do the following: -Close any working programs -Empty your temporary folder -Check your internet connection then try to run setup again error -6001 интернет имам, програми изключвах плс някои да помогне и аз да го пробвам :guitar: Цитирай
LOE Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 ми пич програмата си работи пробвай да я теглиш наново или от друго място проблема е в твоя телевизор Цитирай
farushko Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 аз съм много доволен от амплито, звука ми харесва и ми спестява доста разходи. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 ^ да, спестява.... като не си ги купуваме спестява..... Цитирай
Recommended Posts