alexthegreat Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Пробвах го 2 пъти: 1) В къщи с евтината ми китара (Стаг някакъв) - Оценка: не е зле 2) На едно изложение в Германия с Фендер китара (не помня модела) - Оценка: много добре Извод: Явно има потенциал програмката, но е добре да се ползва с качествен инструмент - иначе не впечатлява особено. Но въпреки това и с моята усетих някои доста приятни звуци топ '50-'60 рок. Може би ако побъзикам малко настройките ще постигна и повече. Все пак, мисля че Хендрикс версията е по-интересна. Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 .. Здравейте на всички . Днес получих имейл от ИК Мултимедия и реших да посна инфото за това , че е готов новия AmpliTube 3 . Ето и видео инфо за тези които се интересуват ... в сайта им пише че скоро ще има готова демо версия за теглене ... жалко че вече не ползвам софт ... ... живи и здрави . Цеко Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 Охоо то сега докато излезе демото, че после да започнат да я продават, че после да я качат работеща при руснаците Металските Емулаций са готини, но дали ще са по-добре емулирани от Amplitube Metal или само са навряли всичко от всичко излизало до сега в едно.... гледам че кабинетите ще са с manual настройки, сам да си правиш позицийте на микрофоните.. абе дано е по-яка. Ще я чакам с интерес, иначе до тогава яко чесане с Amplitube Metal... The best for me Цитирай
sardaesox Отговорено Януари 21, 2010 Отговорено Януари 21, 2010 ЦЦ,кога ще излезе тая страхотия ве?То направо са обрали каймака от всички досега!Браво!Ами това с кабинетите и местенето на микрофоните,вайвай,бррр Цитирай
®KOS7Q® Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 Абе реших да дръпна free версията на Аmplitube 2 да видя какво ще стане и след малко човъркане докарах приличен саунд,ама проблема е че звука ми закъснява по няк'ва причина и тъй като понятие си нямам от тия неща,защото за сефте ползвам подобен софтуер,реших да се допитам до вас.Предполагам въпроса ще излезе тъп,но поразрових набързо и подобна тема не видях.Мерси предварително Цитирай
Malcolm_Young Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 Има подобна тема, но тя е за Guitar Rig Цитирай
Icarus Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 (Редактирано) Тоест си погледнал темата преди твоята и това според теб е търсене ли? А тая дето ти трябва е баш отгоре. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=71080 едит: Ох, айде да не съм груб пак. Феноменът се нарича латенция (англ. latency). Идеята е, че се иска време даден хардуер да обработи подадената му информация и затова се получава така, че когато сигналът от китарата влезе трябва да "попревтаса" малко, докато го обработи софтуера, и след известно време излиза. На по-скъпите аудиокарти проблемът изчезва пропорционално на цената, един вид. Инсталирай ASIO4ALL, безплатни ASIO драйвери, пиши в гугъл и веднага ще ги изкара. След това в Amplitube просто настройваш системата да ползва ASIO4ALL, а не direct sound, Или primary sound device, или каквото е там. Това трябва да реши проблемът ти. Виж в посоченият линк за какво става дума, ще ти е полезно. Редактирано Февруари 8, 2010 от Icarus Цитирай
®KOS7Q® Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 ^Това с Асио-то вече го направих,но проблема е,че когато го пусна ми се губи Input сигнала нещо .... Цитирай
Mephistopheles Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 А пробва ли да промениш настройките на програмата така, че да работи през асио-то Цитирай
noflip Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 не яжте човека. аз от 7 години се занимавам с музикален софтуер (от 3 с китарен) и сега така съм се овъртял с kX драйверите, че и аз не мога да си подкарам ASIO-то. пич, най-просто казано ако картата ти не е ПОНЕ някой Creative Sound Blaster или нагоре се откажи от латенция по-малка от 10ms. а това само по себе си пак е много голяма латенция за китара. Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 24, 2010 Отговорено Февруари 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=J2zTBOqXkjE Другата седмица излиза. http://www.youtube.com/watch?v=4okVg_4cEz8 Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 24, 2010 Отговорено Февруари 24, 2010 Има ли съществена разлика с Амплитюб 2 освен във визията и настройките на микрофоните ?? Имам в предвид като звучене , допълнителни ефекти , запаметени позиции и тн . Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 24, 2010 Отговорено Февруари 24, 2010 Сигур' има,ама от семплите на black bird как да разбереш-той и от софтуерен картоф ще изкара хубав саунд... Цитирай
Recommended Posts