f1_sound Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Прекрасно :inlove: друго квото и да добавя е излишно Цитирай
NoSoul Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Къртиш мивки брат!!! Ето заради такива хора като теб никой не може да отвори дума за "излишъка" на класиката Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 ..сигурно си си продал душата на дявола, за да свириш така....фен съм ти Цитирай
fluti Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 И на мен ми харесва! Много е въздействащо, каквато трябва да бъде всяка музика. Цитирай
Geo Отговорено Февруари 18, 2006 Отговорено Февруари 18, 2006 My Funny Valentine Значи поводът да пусна парче е, че първо не съм пускал от страшно много време, а пък разни хора са ме питали, а освен това нямах пиано пак доста време. Купих си преди седмица едно евтино електронно пиано Casio CDP-100 (1100 лева) с идеята да го ползвам за MIDI контролер, вързах го към добрия стар The Grand и изсвирих една импровизация по идеи, които имам от доста време. Предупреждавам, че тоя път не съм правил никакви обработки и наслагвания, а директно записах на един път, пари още, затова и има грешки, неритмичности и т.н., а дори и звукът на пианото си е директен, без ривърб и прочие. Просто ми дойде леко нощно настроение, защото пианото и Гранда си паснаха много добре като динамика и реших да го постна. Това не е по никакъв начин финален вариант на парчето, а тъкмо напротив - това са скиците. Ще седна да го запиша и "уйдурдисам" както си трябва някой ден. Приемам, естествено, всякакви критики в това време Приятно слушане! Здрасти, Не бях чувал тук такова стилно парче и не се сдържах да сложа бас-какво да се прави-професионално изкривяване. Иначе много ми хареса парчето. Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 18, 2006 Автор Отговорено Февруари 18, 2006 Мерси още веднъж на всички за добрите думи! Цитирай
Bassbuzz Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Браво Това е,когато си го имаш отвътре - то си се усеща! Радвам се много Имаш ЛС. Цитирай
Recommended Posts