varnima Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 Днес едни мои приятели решиха да ми направят подарък за рождения ми ден.И са ми купили бас с пет струни.Марката му е Riverside gutars ,а модела bl-06 или нещо от този род(не са записиали точно модела ).Търсих в интернет но там нямаше никаква иформация за този бас или изобщо за подобна марка басове.И реших да попитам дали в форума има някои човек с такъв бас за да ми даде сайт или инфо за този модел. Цитирай
ludmata Отговорено Юни 29, 2010 Отговорено Юни 29, 2010 ъ за кво ти е инфо?! Басът е за свирене не за гледане - марш да свириш! Цитирай
blr Отговорено Юни 30, 2010 Отговорено Юни 30, 2010 Доколкото знам, Riverside Guitars е търговска марка, поръчваща срвнително евтини музикални инструменти на "ишлеме" в югоизточна Азия, нещо като Stagg. Ако китарата ти е удобна и звучи приемливо, просто си я ползвай. Цитирай
varnima Отговорено Юни 30, 2010 Автор Отговорено Юни 30, 2010 Благодаря за отговорите отивам да Цитирай
Recommended Posts