Jump to content
Българският форум за музиканти

varnima

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от varnima

  1. АЗ съм на същото положение.НО аз си имам бас и искам да се запиша на уроци.Ако можете да кажете някакви цени и дни на посещение ще е супер.
  2. Преди няколко дни си купих бас и започнах да търся уроци из нета.Намерих 1-2 ,но не ми помогнаха много и реших да започна да ходя при учител.Търсих из форума ,но не намерих някой да предлага уроци във Варна.Затова ако някой може да ми предложи учител ще бъда много благодарен.
  3. varnima

    Бас китара

    Благодаря за отговорите отивам да
  4. varnima

    Бас китара

    Днес едни мои приятели решиха да ми направят подарък за рождения ми ден.И са ми купили бас с пет струни.Марката му е Riverside gutars ,а модела bl-06 или нещо от този род(не са записиали точно модела ).Търсих в интернет но там нямаше никаква иформация за този бас или изобщо за подобна марка басове.И реших да попитам дали в форума има някои човек с такъв бас за да ми даде сайт или инфо за този модел.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.