anomandrus Публикувано Юни 27, 2010 Публикувано Юни 27, 2010 Парчето е записвано от мен и приятели като аз само пея... Правено е набързо в репетиционната и има доста грешки но дава някаква идея.. Микса е направен от Juliander http://www.myspace.com/244045679/music/pla...p;sms_ss=google Ето един mirror: http://soundcloud.com/anomandrus/sore1000-02-adict-master-02 Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 7, 2010 Отговорено Август 7, 2010 Готино е, Ванка! Усещат се малко Tool влияния, а и Съли Ърна в пеенето. Цитирай
Valserp Отговорено Август 7, 2010 Отговорено Август 7, 2010 До 2:20 ми беше скучничко, после като влезе частта от 2:20 "разбрах" build-up-a и като върнах назад, вече не ми беше скучно Акустиките от 3:00, заедно с гласовете много ми харесаха. И на мен ми звучи а-ла-Tool, което го казвам, като добро нещо И не с цел да бъда задник - пише се loser, с едно "о". Идва от глагола "lose"(като сериала - "Lost", не "Loost" ). Loose е прилагателно, което означава "хлабав", а Looser е несъществуваща дума... освен ако не наричат така разхлабителните си Тази грешка я правят и страшно много англичани и американци; ние нали сме по-умни - нека ги смажем на собствения им език Цитирай
Fractal Отговорено Август 7, 2010 Отговорено Август 7, 2010 (Редактирано) На мен стилово ми заприлича повече на Jerry Cantrell или поне много подобно на Alice in Chains. Може би и щипка Tool. Свежки идеиНе знам дали е нарочно търсено, но сякаш има някакъв досаден хорус или нещо дублирано в траковете. Много добри идеи. Трябва да се запише наново според мен или поне да се изпълнява от повече хора (семплирани барабани се усещат). Парчето е доста добро наистина. Има заряд! За малко да забравя. Във вокала - има нещо Dead Can Dance-ско в тях от парчето им Cnatara, началото на вокалите. Предполагам просто е стандартна линия. Редактирано Август 7, 2010 от Fractal Цитирай
anomandrus Отговорено Август 9, 2010 Автор Отговорено Август 9, 2010 Мерси за коментарите! Във вокалната линия има повече ефекти тъй като качеството на записа не беше добро. Предвид факта че е записано в гараж и то с не чак толкова добра техника може да се очакват дефекти. Колкото до името... ами да ви кажа никой никога не е мислил име на парчето. Ние по това време се казвахме Men in the Bones само да ви стане ясно колко на сериозно сме се вземали (тоест хич). Та така и парчето... някой кръсти проекта Sore Looser и така си остана. Благодаря ви за коментарите. Хубаво е да се знае че има хора които харесват такива експерименти. Цитирай
bulby Отговорено Август 12, 2010 Отговорено Август 12, 2010 Вярно поразително много напомня на Съли Ерна пеенето, много ме изкефи парчето! И фейзъра на китарите доста добре обажда. Единственото, което не ми допада, е звука на барабаните - Addictive Drums предполагам. Цитирай
Stivy_k Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Яко! Даже много яко бих казал! Не се спирайте само! Цитирай
anomandrus Отговорено Декември 27, 2010 Автор Отговорено Декември 27, 2010 За съжаление се спряхме преди да започнем. Bulby прав си- Addictive drums. Цитирай
Recommended Posts