Незнам Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 (Редактирано) Ако искаш може и тук: София (пк 1504), ул "Русалка" 3 (до Музикалната Академия) Тел: 946 1725, 946 1726 и 0878 557446 e-mail: camerton99@abv.bg На мен тук ми ги смениха, 'щото и аз не съм се научил Ето ти и сайта: http://www.camerton99.com/ Редактирано Януари 6, 2011 от Незнам Цитирай
Мурзилка Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 Откакто шитнах китарата с флойд и си взех тип Лес Пол, смяната на струни е бърза и лесна, а свиренето ми доставя по-голям кеф Цитирай
programista Отговорено Януари 8, 2011 Отговорено Януари 8, 2011 МОже ли да ми кажете някои добър музикален магазин в София ,че трябва да ми сменят струните на китарата. BTW Китарата е с floyd Rose Няма нищо страшно или сложно в смяна та на струните.. Верно че и аз на първата ми китара с фойд през 92-ра и се зверих половин час откъде и се пъхат струните.. ама неволята учи.. взимаш един шестограм .. и пробваш .. най-добре сложи същия размер струни с които си в момента, иначе ще трябва да добавиш допълнително 1-2 пружини ако искаш да минеш от 009 на 011, Проблема с флойдовете винаги са неподходящите струни . т.е. трябва да го нагодиш към съответния размер струни. Ако сложиш много дебели струни трябва да натегнеш пружините и/или да добавиш още пружини. При преминаване към по-тънки от досегашните - отвиваш леко пружините и/или намаляваш броя на пружините. Разгледай форума сигурно не си първия, който не знае как да си смени струните. Няма нищо страшно Поздрави. Цитирай
Valserp Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 (Редактирано) Темата е на повече от половин година, колеги. Може да се предположи, че авторът й вече се е отказал да свири на китара изобщо. Редактирано Януари 9, 2011 от Valserp Цитирай
programista Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 Видях че е стара, но чак след като беше свършило времето за редакция Цитирай
Recommended Posts