muzicantini Отговорено Юни 23, 2010 Share Отговорено Юни 23, 2010 Защо смяташ така? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Юни 23, 2010 Share Отговорено Юни 23, 2010 Баси темата.Сигурно това е най-лошия проблем при китарата. Нямам думи.Вместо да вземеш един парцал и да го изчистиш пускаш цяла тема за обсъждане на 1000 варианта. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Betrayer Отговорено Юни 23, 2010 Автор Share Отговорено Юни 23, 2010 Не ме убивайте! Човек да не ви пита нещо,ей....мерси на тези,които споделиха идеите за четките,препаратите и прочие,досега само за парцала се бях сетил ( да си дрънка не се изисква мозъчен капацитет ),а за другите... Meh... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asdfguy Отговорено Юни 23, 2010 Share Отговорено Юни 23, 2010 Не се беше сетил да вземеш парцалче и да си избършеш грифа? Е баси... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Юни 23, 2010 Share Отговорено Юни 23, 2010 ^Стига бе! Много са па искаш.. някой ще ти вземе да мисли, па да се сети... И на тая тема и требе затваряне, колкото повече теми се отварят,толкова повече ще се затварят Имам ману под ноктите, дали ще окаже влияние върху свиренето ми? Как да се избавя от него? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoil simeonov Отговорено Юни 24, 2010 Share Отговорено Юни 24, 2010 (Редактирано) ^Стига бе! Много са па искаш.. някой ще ти вземе да мисли, па да се сети...И на тая тема и требе затваряне, колкото повече теми се отварят,толкова повече ще се затварят Имам ману под ноктите, дали ще окаже влияние върху свиренето ми? Как да се избавя от него? Оооо да,зацапваш адаптрите с ману-то и бръмчат ужасно,отрежи си пръстите незабавно!!! ааааа.....леле човек да не ви попита нещо абе майтап да става моля не се сърдете, Ако мога да го нарека "проблемът" често се среща,тениската ми се справя добре с това само,че забърсвам стърготините с вътрешната част на тениската не искам да изглеждам нацапан де Редактирано Юни 24, 2010 от Stoil simeonov Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Юни 24, 2010 Share Отговорено Юни 24, 2010 (Редактирано) ^ "Отрежи си пръстите...." пробвах, не стана мануто си седи Малий...са си измих ръцете.. много освежаващо бе, ще вземе да освежа и китарата.. По темата, сериозно, аз прахта знам, че се чисти с прахосмукачка Модове, днеска като станете, ако нямате много работа сетете се да затворите тази тема, че става все по-интересно... Аз вече не знам за бърсане на прах или за основни правила при спазването на лична хигиена иде реч Редактирано Юни 24, 2010 от buy&sell Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts