daemon666 Публикувано Юни 17, 2010 Публикувано Юни 17, 2010 Ще стане ли някакъв проблем с 1-ва, 2-ра и 3-та струна при електрическа китара, ако отгоре я мина с Fast FreT?
Heartman Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 Какъв проблем може да стане?Нали за това е направен фаст фрета.И се използва върху всички струни не само върху първите три.Като ги намажеш пръстите се плъзгат доста добре,а и удължава живота на струната,защото не ръждясват толкова бързо.
Svanio Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 Ха, някой може ли да каже с 2 думи що е то? Откъде се купува в Бг, защо се използва. Горе долу разбрах от горния коментар, но ако може да се даде още малко инфо
carnalsoul Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 Фаст Фрет не съм ползвал , но ползвам на Дънлоп един препарат който до колкото разбрах е същото нещо , та препарата се нанася върху струните и ги предпазва временно от потта и мръсотията също така ги и почиства . Върши работа , но аз спрях да го ползвам , когато си сложих струни Еликсир
Heartman Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 (Редактирано) Абе хора има търсачка значи. http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;hl=fast+fret http://forum.muzikant.org/index.php?showto...20fret&st=0 Ето варианта на GHS и този на Dunlop ,аз го ползвам в момента. Редактирано Юни 17, 2010 от Heartman
Svanio Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 Мерсаж пичага, само да кажа, че явно колегата - автора е в грешка, щото беше написал Fast freD и когато търсих ми излязоха магазин и стоки от байк сферата А и аз ползвам Еликсир затова питах що за чудо е итн
daemon666 Отговорено Юни 18, 2010 Автор Отговорено Юни 18, 2010 Какъв проблем може да стане?Нали за това е направен фаст фрета.И се използва върху всички струни не само върху първите три.Като ги намажеш пръстите се плъзгат доста добре,а и удължава живота на струната,защото не ръждясват толкова бързо. Окей!!! Въпроса ми беше дали има вероятност да ръждясат или напротив. Благодаря! Модераторите могат да заключват темата!
Георги Тотев Отговорено Юни 18, 2010 Отговорено Юни 18, 2010 ... ако отгоре я мина с Fast Fred? Ако "Бързия Фред" няма провив може да я минаваш колкото пъти си искаш Сега по темата: Ми тия препарати нали затова някой ги е измислил. Ако струните ръждясваха от употребата им дали някой щеше да ги купува. А и "Бързия Фред" е точно да са ти мазни струните та лесно да слайдваш! Ако се поразровиш ще се Учудиш колко видове препарати има за не знам си какви щуротий Те и от мене 2 стотинки Поздрави! Георги Тотев
Recommended Posts