ivcho92 Публикувано Юни 15, 2010 Публикувано Юни 15, 2010 Black Sabbath - Iron Man Няколко кавърчета, знам че имам грешки, за което се извинявам, но не ми се записваха на ново . Чакам мнения и на който му харесват може, да коментира в youtube, да гласува, а също може и да subscribe - ва . Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 Чух само Металиката, ама къде ти е палм мютинга?!?!? Цитирай
ivcho92 Отговорено Юни 15, 2010 Автор Отговорено Юни 15, 2010 Ммм нз каде е но явно го няма и е проблем. Все още имам много да уча, а и свиря на ел. китара от скоро (6 месеца). А и на тая песен не се отнесох много сериозно със записа като цяло просто исках да видя как ще стане, защото за пръв път записвам с ел. китара и незнаех как ще се чува. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 Еми навсякъде едва ли не. Виж някой туториал за палм мютинг, ако не знаеш какво е и как се прави, намери и нотите на песента, за да видиш къде го има (ако не се ориентираш по слух). Но Металика 90% е яко РМ. Цитирай
R.Vengeance Отговорено Юли 2, 2010 Отговорено Юли 2, 2010 Хубав избор на парчета. На Сабат можеше и солото да научиш. ама и тъй е добре. Инак ако не ме лъжат очите,виждам плакати на А7Х,евалата. Цитирай
ivcho92 Отговорено Юли 3, 2010 Автор Отговорено Юли 3, 2010 Бладаря за коментара . И да не те лъжат очите А7Х е плаката Цитирай
Recommended Posts