muzicantini Отговорено Юни 17, 2010 Автор Отговорено Юни 17, 2010 Souns like bad idea... Абе ще видим какво ще стане. Засега чакаме... Цитирай
liquid_death Отговорено Юни 18, 2010 Отговорено Юни 18, 2010 И докато чакаш се образовай по тези теми Всичко го има предъвкано във форума.Използвай търсачката.Успех. Цитирай
muzicantini Отговорено Август 17, 2010 Автор Отговорено Август 17, 2010 Виках да пусна нова тема, ама се отказах... Та става въпрос за следното нещо. Оказа се напоследък, че имам известни проблеми със съседите, които явно не обичат хард рок. Не че аз надувам кой знае колко (то няма и как с 60 вата), ама... Свиря в един двор, но парцелите са малки и комшиите са наблизо. Та с 2 думи... обмислям вариант да си взема някакво що годе малко кубенце, което да вади добър звук, но да не е кой знае колко мощно, за да няма разправии. Гледах някои малки Маршалчета, но не мога да реша какво ми трябва. Условието е да работи добре с процесор. Цена - някъде около 200 лв. Някакви предложения по въпроса? Цитирай
balombi Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 Не че аз надувам кой знае колко (то няма и как с 60 вата), ама На мен с 15 вата ми е силно вкъщи , а ти си мислиш , че 60 са малко... Цитирай
Bummer Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 Човек, в правилни (а в неправилни - още повече) ръце, 60 вата са си голяма сила.Огледай се за нещо от порядъка 20-30-40 вата... Цитирай
Recommended Posts