fildi Публикувано Юни 13, 2010 Публикувано Юни 13, 2010 Здравейте колеги, бих искал да ви представя бандата, в която свиря в момента. Най-после днес успяхме да направим записи и ги качих в Myspace. Изпълянваме само авторски парчета в стиловете, които съм посочил в заглавието на темата. Ориганално бандата ни беше от 4 човека, като днес се присъедени към нас и една човечка и вече сме 5 Момичето ще пее с нас. Дойде директно на записите и с нея не сме репетирали предварително. Всяко едно от парчетата репетирахме по 1-2 пъти преди записа и после директно записвахме. Имената на колегите и кой на какво свири, можете да видите на нашия Myspace. Ако темата потръгне, ще давам още обяснения. И така, без да отнемам повече от времето ви за четене, слагам линк към сайта -> ЛИНК Дано ви хареса и очакваме отзиви! Поздрави на всички фенове Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 (Редактирано) много готини идеи, морски, летни...много приятно ама басчето осезаемо е фалшивичко Редактирано Юни 15, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
fildi Отговорено Юни 15, 2010 Автор Отговорено Юни 15, 2010 ^ Благодаря и на двамата за подкрепата и се радвам, че са ви допаднали нашите неща ама басчето осезаемо е фалшивичко ^ Ще предам на колегата ти да бъде по-внимателен като си настройва инструмента Между другото това мнение не е само твое, чух го от още няколко човека. А и аз като се заслушах в записите и се опитах да се абстрахирам от еуфорията около записите (защото си беше приятно изживяване), и на мен ми се стори, че има нещо гнило в звука на китарите, а и на баса. Но това ще го обсъдим с колегите и ще оправим грешката в най-скоро време! Благодаря още един път за мненията Цитирай
ultramega Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 Готини са. Аз джаз не чух, освен споменатото вече тонално отклонение на баса, но иначе реге и блус си пасват идеално . Гласът е тихичък поне при мен, но то това си е записче от репетиция и едва ли е толкова важно. Успех нататък! Цитирай
fildi Отговорено Юни 16, 2010 Автор Отговорено Юни 16, 2010 ^ Благодаря ти, ultramega !!! Гласът е тихичък поне при мен, но то това си е записче от репетиция и едва ли е толкова важно. Това е необработения вариант, който аз взех в неделя веднага след като приключихме в студиото, и предполагам затова е така. Би трябвало вчера да са завършили работата по записите и се надявам тези дни вече да мога да кача обработен вариант, на който вокала да се чува малко по-добре. Още един път, благодаря за добрите думи! Цитирай
fildi Отговорено Юни 19, 2010 Автор Отговорено Юни 19, 2010 Качили сме новите и обработени варианти напесните. Ако имате желание, можете да ги чуете. Сега и вокала се чува Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юни 20, 2010 Отговорено Юни 20, 2010 Веселяции! добре идвате точно в юни, разгарът! Е, Ванка - признавам си - на твоята хрисима, нацепена от усмивка от ухо до ухо физиономия друга музичка просто не пасва! Браво - много приятно произведение е "Любов и цветя"! Сега изпуших замечатана цигара в негова чест. Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юни 20, 2010 Отговорено Юни 20, 2010 (Редактирано) Да добавя все пак - ROCK ON, dudes! Редактирано Юни 20, 2010 от Babyface Bob Цитирай
fildi Отговорено Юни 21, 2010 Автор Отговорено Юни 21, 2010 (Редактирано) @Polyphone, Много ти благодаря за милите думи Ще предам на колегите, че си ни харесал @Babyface Bob Ачо, мерси много, батенце!!! И другите ни песни са весели, но още не са записани. Надявам се в скоро време да чуете и тях! Сега получаваш от мен една виртуална , а като се видим и повече истински Редактирано Юни 21, 2010 от fildi Цитирай
Recommended Posts