stratevcaster2 Публикувано Юни 12, 2010 Публикувано Юни 12, 2010 (Редактирано) Привет ! След много интернет търсения във форуми , сайтове , марки китари се спрях на Dean .Миналата седмица получих от The mighty USA китарата DEAN FBD LEFT HAND . От тогава яко я пресфирвам . За начало китарата я чаках 30 дни , поръчах я от Amazon.com , нямам никакви проблеми с пратката. Тя дойде в абсолютна изправност в няколко кашона и твърд кейс ( който естествено беше описан в характеристиките на китарата). Единственото което беше забележка , беше сет-ъпа който оправихме благодарение на колегата Killer ( ) - сега държи като танк . Та , китарата е ML-79 , но Dimebag tribute - страхотен избор за металджии , събратя левичари . Тя притежава следните спецификаций: Tribute Crest on Headstock - Някакъв маркер за Tributе-а Dimebag Quad image sticker on body-Известният стикер на Dimebag ( на KISS ) само, че тук е с малки Dimebag-чета Vintage Brazilliaburst Finish- СТРАХОТЕН ФИНИШ ! Floyd Rose licensed tremelo- Тук е въпросната точка . Лиценза е доста добър бие доста ориджинали ( разни BC.RICH , Jackson ... ) Общо взето с правилния сет-ъп няма мърдане - пак страхотен Dimebucker Treble Pickup - Ето го и режещият-глави хъмбъкър Dean Series II Classic "V" headstock- Това ясно ML-79 за феновете на Adrian Smith Dimebag Traction knobs-Нещо много готино , това са едни прекрасни потенциометри и грапава капачка . Mahogany Body and Neck - Без коментар , грифа е по мои наблюдения доста синтетичен като усещане на les paulския Flame Maple Top Cream binding on body and neck Rosewood fingerboard Hardshell case included -Огромен и кожен ( без фалически помисли моля ) Set Neck Construction Като сума общо ми излезе 3000 лева - не беше предвидено тъй като яко се вдигна доларът Ето и малко снимков материал от отварянето на китарката: П.п Китарата е страшно удобна , грифа е мек и удобен П.П Проблем е пренасянето и чукването на чепатите части . Друг пробелем , които забелязах е че при несвирене прав(когато ръката не е на грифа) се накланя напред заради кофти баланса на позициониране . Редактирано Юни 12, 2010 от stratevcaster2 Цитирай
eddie94 Отговорено Юни 12, 2010 Отговорено Юни 12, 2010 (Редактирано) Да ти е честита китарата,обаче нещо няма нейни снимки,ако качиш ще е супер.Поздрави! едит: а сори има снимки ,нещо при мен се беше бъгнало ! Редактирано Юни 12, 2010 от eddie94 Цитирай
The_tormentor Отговорено Юни 12, 2010 Отговорено Юни 12, 2010 Честитка за китарата.Много добри спецификации тъй кат гледам,само едно минусче има че флойда е лицензед,но нищо не се знае този може и да е по-добър от някои ориджинали.Иначе китарката е перфектна,пожелавам ти да си я използваш със здраве! KEEP IT METAL Цитирай
ultramega Отговорено Юни 12, 2010 Отговорено Юни 12, 2010 Та , китарата е ML-79 , но Dimebag tribute - страхотен избор за металджии , събратя левичари . ... Като сума общо ми излезе 3000 лева - не беше предвидено тъй като яко се вдигна доларът Само със снимки ли ще се разминеш...? Дай да чуем как звучи китара за 3000 лв. Цитирай
The_tormentor Отговорено Юни 12, 2010 Отговорено Юни 12, 2010 Да наистина,земи пусни няколко семпълчета,за да са накефим на тая изрудска китара,според мен яко резачка ще вади Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Юни 13, 2010 Автор Отговорено Юни 13, 2010 Идната седмица ще запиша семпъчета Цитирай
Yves Отговорено Юни 13, 2010 Отговорено Юни 13, 2010 Човече, тая китара в томан струва под 1000 евро, защо си я купил от там? Иначе честито, готино изглежда и определено повече радва от Razorback Цитирай
Necrophagist Отговорено Юни 13, 2010 Отговорено Юни 13, 2010 Евала за китарата Пожелавам ти приятно свирене и много много да си я пазиш,защото това е наистина едно бижу Цитирай
Acei Отговорено Юни 13, 2010 Отговорено Юни 13, 2010 Евала за китарата Пожелавам ти приятно свирене и много много да си я пазиш,защото това е наистина едно бижу ха добре дошъл в клуба на DEAN да ти е честита и с кеф да си свириш на нея а семпли е одбре да се чуят пипал съм една такава(и на цвят и като адаптери) само че за десняци включихме я в едно кубе нагласено да свири един корт леле при онези настройки как изрева онзи звяр направо ни отреза главите през кръста без да имам нищо против кортовете ама корта звучеше нянкак си измъчено поздрави Цитирай
MDFk Отговорено Юни 13, 2010 Отговорено Юни 13, 2010 Честито! Ама... Но офенс, ама къде точно е ревюто? Аз виждам подробно мнение за "Фукня", а не за тема. Дай още по-подробно: къде звучи добре, на много гейн, на малко гейн, чистите звуци добри ли са, как е дошла фабрично, тежък ли е грифа, тежка ли е китарата, как са материалите, изработката, бла-бла-бла, таквизи работи .... Писал си твърде малко за да може да се извлече адекватно мнение за инструмента, ако искаш да си по-полезен на други бъдещи братя по оръжие(желаещи да си купят точно тoзи или близък до този Дийн) трябва да попишеш още . Ай със здраве! Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Юни 13, 2010 Автор Отговорено Юни 13, 2010 (Редактирано) Мерси на всички за пожеланията . Така извинявам се, но ще изчакам да си взема по сносен rig , за да запиша . Тогава ще изровя темата и ще ги постна тук. Към колегата Yves : Да в томан мисля,че я имаше ,но не е left hand . Във Arts имаше лефт Explosion за 2300 мисля . Редактирано Юни 13, 2010 от stratevcaster2 Цитирай
Recommended Posts