CyberGene Публикувано Юни 11, 2010 Публикувано Юни 11, 2010 Търсих дали не е пускано вече, но не намерих... Ще прощавате, ако повтарям. Човек би се изкушил да каже, че всъщност Продиджи нищо не са направили, но това е изключително невярно и би било подвеждащо. Гледайки тези клипчета мога единствено да кажа, че Продиджи са невероятни гении, поклон от мен Едно е да пресъздадеш вече създаден хит, съвсем друго е да хванеш някакви напълно различни и несъпоставими парчета от тук и от там, да изрежеш по една-две секунди от тях и да сглобиш невероятно мощно парче, да вкараш всички тези ефекти, които да доведат до крайния продукт. Като се има предвид и от коя година е Voodoo People - 1994, когато всичко това не можеше да се прави просто в една програмка. Още веднъж, респект Супер се надъхах и ще слушам предимно Продиджи днес Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юни 11, 2010 Отговорено Юни 11, 2010 Абсолютен Изрод в най-добрият смисъл на думата ! Цитирай
Liquid Отговорено Юни 11, 2010 Отговорено Юни 11, 2010 Някои от семплите ги знаех отде са, но Bulls on Parade ми скри шапката. Absolutely amazing! Цитирай
checho Отговорено Юни 11, 2010 Отговорено Юни 11, 2010 Човек би се изкушил да каже, че всъщност Продиджи нищо не са напарвили, но това е изключително невярно и би било подвеждащо. интересно ми е да видя кой би се изкушил да каже така колкото повече слушам, толкова повече не вярвам, наистина уникално благодаря за споделените клипчета! Цитирай
SGEORGE Отговорено Юни 11, 2010 Отговорено Юни 11, 2010 Уникално е...а и като се има предвид, че нещата са правени с хардуерни семплери, синтове и т.н....само си представете колко работа и колко въображение е необходимо. Сега е значително по-удобно всичко това, след като на монитора на компютъра има много повече информация за това, какво правим. Гениални са. Отдавна съм ги признал. Цитирай
CyberGene Отговорено Юни 11, 2010 Автор Отговорено Юни 11, 2010 Ми тези клипчета ги видях във фесйбука и някакви хора (естествено немузиканти) бяха коментирали, че едва ли не Продиджи били плагиати, щото ползвали семпли от други парчета... Което е малоумно, но защо да спориш с такива. Цитирай
FFFDF Отговорено Юни 11, 2010 Отговорено Юни 11, 2010 АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това е толкова впечатляващо...................... В момента се чувствам предимно жалък!!!!!!!! МНОГО!!!!! Толкова е впечатляващо............. Аз просто се държах за главата докато гледах и през 15 секунди казвах "Стига бе" Обикновено един човек като кръсти себе си Чудото е или кръгъл идиот, или гений.... Лиъм май не е идиот Той наистина е Чудото... Ще ги видим в пълния им блясък и сила лятото... Великите и единствени П.С.: Пичът, който е правил клипчетата пипа доста сериозно... Поздрави и честито световно на всички Цитирай
Strungout Отговорено Август 14, 2010 Отговорено Август 14, 2010 Да се направи римейк на такова нещо си е сериозна работа мисля, впечатляващо. Но такъв тъториал само надниква в гения им. Великани са Хоулет и компания, а тая нощ много имат честта да ги зяпат, докато други харчат очи в монитора Цитирай
bo_yan Отговорено Август 14, 2010 Отговорено Август 14, 2010 Епизод "мастеринг" е пълен потрес Като гледам как клипи Озона и и как не мърда Ел2-то от препомпа.... Пак борба за лоуднес надмощие Цитирай
CyberGene Отговорено Август 14, 2010 Автор Отговорено Август 14, 2010 При тая музика дефектът е ефект Колкото по-силно и мощно, толкова по-добре. Цитирай
Recommended Posts