Свилен Бас Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 Аре, бе баце, ако влезеш, ще се включим и аз, и ще те черпя две виртуални бири Цитирай
inqubus Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 (Редактирано) Hillbilly, твоя воля Моят скайп е включен постоянно, без да си говоря празни приказки, а само когато ми се наложи нещо. Целта на темата е да се направи форумен чат, предложих конкретен вариант, а ти си тотално Разбира се, не се заяждам, много ясно, че няма заместител на "на живо" Редактирано Юни 15, 2010 от inqubus Цитирай
Лими Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 Абе аз почти всяка вечер съм "на живо" в градинката с кухарка и реална бира, с реални мацорани около мен, така че, който иска да джемиме "на живо" да се обади! У Скайпот, че улезем зимаска! Цитирай
arebegai Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 Аз не се изразих правилно. След като въведох онова нещо в браузъра,скайп се отвори сам,но нищо ново не видях в него.Ако случайно искам да пиша на някой,как да го открия?Аз уж съм в групата,ама къде е тая група-никой не знае.Това не е за индианци като мене. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Юни 24, 2010 Автор Отговорено Юни 24, 2010 (Редактирано) Аз съм една малка "Лама" и се чудя аджеба как да се свържа, искам да си го имам в контактите на скипето. Има си търсачка за групи в самия скайп, амам тая не я намира, само през "експлорърите" става, ама хоста като е оффф и всичко е ... офффф м....а му. EDIT :Или като се появи inqubus нещата ще се оправят. Ама то трябва и да се чете Редактирано Юни 24, 2010 от gtotev Цитирай
inqubus Отговорено Юни 25, 2010 Отговорено Юни 25, 2010 ^Имаш ли все още проблем с намирането? Принципно дори да съм офлайн, групата ще си остане, сложил съм "домакин", не би трябвало да има никакъв проблем... Цитирай
Георги Тотев Отговорено Юни 25, 2010 Автор Отговорено Юни 25, 2010 ^Всичко точно ! Таз тема мисля да се пинне някъде да се знае, че вече си имаме и чат! STOP THE SPAM! Цитирай
Recommended Posts