Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Аз имам на J. Jordison сигничър модела, ползвам ги, но само със стария комплект амати. Не смея да рискувам със Сабианите. Но усещането е съвсем различно. Палките са чувствително по-тежки. Нямат същия отскок...абе не е си работа, изморяват. Не са за мен определено. :greenangel:

Отговорено (Редактирано)

Само един път са ми попадали в ръце и бях очарован. Чувствах ги супер, все едно нямам палки в ръцете, но пък свиря с малко по-тежки, а и само от едно пробване не смятам, че мога да ти дам коректен отговор ;) .

Но от това , което усетих за този 1 път, харесаха ми :)

П.С. говоря за палките от горния пост :greenangel:

Редактирано от just_drummer
Отговорено

Това за мен са "анти" палки. Пипал съм и Ларс Улрих и Томи Лий моделите - не ми харесват;)

Отговорено

Дълго време свирих с Ahead Tommy Lee Concert Size - 17" с грип лента и смело твърдя, че за мен това са най-удобните палки, с най-добро звукоизвличане и от барабани, и от чинели. Лошото е, че те предразполагат към доста по-агресивно отношение към инструмента и докато се усетя, резултатът беше краш, сплаш и комплект нови коутед амбасадори на кайма.От друга страна, подобни подвизи съм извършвал и с далеч по-леки и къси дървени палки, та си мисля, че може и да не е от палките :bravo:.

boreto Posted Today, 11:36 AM

Това за мен са "анти" палки. Пипал съм и Ларс Улрих и Томи Лий моделите - не ми харесват

Що, бе, Боре, я виж на филмчето кака Пами, като пипа "модела" на Томи Лий, как и харесва, даже му се радва, душичката...

Отговорено

Кака Пами свири с Head палка, имаща две висящи тонколони... :bravo: Иначе с такива палки / Ahead /не бих си блъскал чинелите.

Поздрави.

Отговорено (Редактирано)

Може ли някой да поясни какви са тези палки? Доколкото разбирам не са от дърво във всеки случай. Къде могат де се купят в София и колко струват?

Редактирано от aliximika
Отговорено

Направени са от нещо като пластмаса отвън (може и да не е точно пластмаса, но не е дърво всеки случай) , с алуминий отвътре , топчетата могат да се сменяват и струват около 50 - 70 лв . Не знам къде в България се продават !

Отговорено

пробвал съм един модел - бяха отвратителни във всяко отношение, може и да е от модела - уви не си спомням точно какъв беше - но ги или изхвърлих или подарих - пак не помня и не ми се иска да си спомням :)

Отговорено

И все пак има ли начин да си ги купя отнякъде, защото от оналйн магазин не ми се купува, без да мога да ги видя какви са - все пак 70 кинта са си сериозна инвестиция за палки.