Alex.Drums.World Публикувано Юни 8, 2010 Публикувано Юни 8, 2010 Какво мислите за тях? Някой казват че чупили чинели и барабаните изцяло и т.н. Ползвали ли сте ги? Цитирай
mike_portnoy Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 Аз имам на J. Jordison сигничър модела, ползвам ги, но само със стария комплект амати. Не смея да рискувам със Сабианите. Но усещането е съвсем различно. Палките са чувствително по-тежки. Нямат същия отскок...абе не е си работа, изморяват. Не са за мен определено. Цитирай
just_drummer Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 (Редактирано) Само един път са ми попадали в ръце и бях очарован. Чувствах ги супер, все едно нямам палки в ръцете, но пък свиря с малко по-тежки, а и само от едно пробване не смятам, че мога да ти дам коректен отговор . Но от това , което усетих за този 1 път, харесаха ми П.С. говоря за палките от горния пост Редактирано Юни 9, 2010 от just_drummer Цитирай
boreto Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 Това за мен са "анти" палки. Пипал съм и Ларс Улрих и Томи Лий моделите - не ми харесват Цитирай
Iko Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 Дълго време свирих с Ahead Tommy Lee Concert Size - 17" с грип лента и смело твърдя, че за мен това са най-удобните палки, с най-добро звукоизвличане и от барабани, и от чинели. Лошото е, че те предразполагат към доста по-агресивно отношение към инструмента и докато се усетя, резултатът беше краш, сплаш и комплект нови коутед амбасадори на кайма.От друга страна, подобни подвизи съм извършвал и с далеч по-леки и къси дървени палки, та си мисля, че може и да не е от палките . boreto Posted Today, 11:36 AM Това за мен са "анти" палки. Пипал съм и Ларс Улрих и Томи Лий моделите - не ми харесват Що, бе, Боре, я виж на филмчето кака Пами, като пипа "модела" на Томи Лий, как и харесва, даже му се радва, душичката... Цитирай
nosorozitemu Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 Кака Пами свири с Head палка, имаща две висящи тонколони... Иначе с такива палки / Ahead /не бих си блъскал чинелите. Поздрави. Цитирай
Alex.Drums.World Отговорено Юни 9, 2010 Автор Отговорено Юни 9, 2010 Благодаря за мненията, сигурно ще се откажа от купуването на АХЕАД Цитирай
aliximika Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 (Редактирано) Може ли някой да поясни какви са тези палки? Доколкото разбирам не са от дърво във всеки случай. Къде могат де се купят в София и колко струват? Редактирано Юни 9, 2010 от aliximika Цитирай
deyan_93 Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 Направени са от нещо като пластмаса отвън (може и да не е точно пластмаса, но не е дърво всеки случай) , с алуминий отвътре , топчетата могат да се сменяват и струват около 50 - 70 лв . Не знам къде в България се продават ! Цитирай
Katsko Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 пробвал съм един модел - бяха отвратителни във всяко отношение, може и да е от модела - уви не си спомням точно какъв беше - но ги или изхвърлих или подарих - пак не помня и не ми се иска да си спомням Цитирай
Alex.Drums.World Отговорено Юни 9, 2010 Автор Отговорено Юни 9, 2010 За който попита какви са ето ги: Ето и едно видео: НА АНГЛИЙСКИ Е! Цитирай
aliximika Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 И все пак има ли начин да си ги купя отнякъде, защото от оналйн магазин не ми се купува, без да мога да ги видя какви са - все пак 70 кинта са си сериозна инвестиция за палки. Цитирай
just_drummer Отговорено Юни 10, 2010 Отговорено Юни 10, 2010 Я и Травис Смит свирил с такива .... хаха не знаех . Цитирай
Naikal Отговорено Юни 10, 2010 Отговорено Юни 10, 2010 Чакам да пристигнат едни такива - сигничър на Ларс Улрих и ще споделя мение след като ги пробвам ! Цитирай
koko_enev Отговорено Юни 10, 2010 Отговорено Юни 10, 2010 Защо не си взимате нормални палки,ами си давате парите за боклуци. Цитирай
Recommended Posts